Soykırım = ABD

Kayıt Tarihi: 25 April 2021 Yazar: Fethi Ahmet Tümtaş

1915 olaylarına sözde soykırım diyen ABD’nin Başkanı bunak Joe Biden sanırım Ermeni Diasporasına verdiği seçim vaadini yerine getirmek için diğer ABD başkanlarının Büyük Felaket terimini kullandığı saçmalığa soykırım ifadesi kullandı. Joe Biden acaba soykırım kelimesini ağzına aldığında hiç kendi ülkesinin yaptıklarını gözünün önüne getiriyor mu? Örneğin 15 milyon Kızılderili’nin katledilmesi, Vietnam’da 4 milyon insanın katledilmesi, Afganistan’da 1.5 milyon masumun katledilmesi, hemen yanı başımızdaki milyonlarca Iraklı masum insanların öldürülmesi, Hiroşima ve Nagazaki’de 350 bin kişinin atom bombasıyla katledilmesi soykırım değil mi? Halen o atılan bombaların etkisiyle bu bölgelerde bitki türünün dahi yetişmediğini bilmiyor mu?

Kendileri yaptıkları soykırımı yüzsüzce o ülkelere özgürlük getirmek için yaptık diyecek kadarda yüzsüzken 1915 yıllarında Ermeni çetelerin yine emperyalist güçlerin kışkırtmalarıyla Akdeniz bölgesi, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere katliamlar yaparak birçok sivili insanlık dışı uygulamalarla katletmişlerdir. Birçok katliamı yapılan katliamlara bizzat şahit olan insanların anlatımıyla kaleme alan tarihçi yazarların eserlerinden okumuşumdur. Yapılanlar ben insanım diyen hiç kimsenin yapabileceği türden bir katliam değil bu ermeni çetelerinin yaptıkları, bugün çıkmış birileri soykırımdan bahsediyor gidin ermeni çetelerinin yaptığı katliamlarda şehit olan insanların kalan ailelerine bir sorun esas soykırımı kimlerin yapmaya çalıştığını öğrenin. Tabi gerçeklerle yüzleşmek acıdır. Bu sebeple kimse acımasızca öldürülen Türk vatandaşlarının geride kalan ailelerine bu olayı soramaz.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Kendini sözde Kürtlerin temsilcisi olarak gören HDP’nin Biden’ın sözde soykırım açıklamasından sonra Ermenilerden daha çok sevinmesi ve Türkiye’ye karşı bir tavır alması da ayrıca ele alınması gerekir. Ermeni çetelerinin en çok zarar verdiği insanların başında gelen Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki Müslüman Kürt kökenli vatandaşların olduğunu da unutmamak lazım. Burada da anlaşılıyor ki HDP ve PKK’nın derdi Kürt vatandaşlar değildir. Konumları sadece Kürt vatandaşları kullanarak büyük Ermenistan projesini hayata geçirmek için piyonluk yapan bir topluluk rolüdür.

Burada inançlı Kürt kökenli vatandaşlarımız, Ermenilerin Türkiye'deki avukatlığını üstlenen HDP’den yaptıkları aymazlıklardan ötürü hesap soracaktır. Tabiki yargıda üstüne düşen görevi yapmalıdır. Bugün düşmanla işbirliği yapan bir siyasi partinin yarın Allah korusun bir savaş çıkarsa üstelik parlamentoda grubu olan bir partinin alınacak gizlilik gerektiren kararların gizli kalması veya karşı tarafa sırların verilmeyeceğinin bir garantisi var mı?

Önce içimizdeki Ermenileri tasfiye edelim dışardakinin ne dediğinin pekte önemi yoktur. Yüzyıllarca Ermenileri himaye etmiş Osmanlı Devletinin sayesinde güven içinde ticaretini yapmış zenginleşmiş Ermeniler bugün Amerika’da parasal güçleriyle Türkiye'ye aklınca ayar vermeye çalışıyorlar. Ancak şükürler olsun ki bu millette iman zenginliği var. Onlar ancak parayla Joe Biden'a ayar verebilirler. Nihayetinde de ayarı vermişler. Bu milletin geçmişi Fırat nehri kadar, Dicle nehri kadar, Aras nehri kadar berrak ve temizdir. Herkes kendi geçmişine baksın önce kendi pisliklerinin hesabını versinler ondan sonra başka devletlere söz söylesinler.

 
Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com