Karataş Belediyesi Üzerinden Algı Operasyonu

Kayıt Tarihi: 06 June 2021 Yazar: Fethi Ahmet Tümtaş

Bazı CHP’li vekiller ve yöneticileri Karataş Belediyesi’ne karalama kampanyası başlattılar. Karataş Belediye Başkanı sn. Necip TOPUZ yıllardır CHP’nin kalesi olarak bilinen Karataş'ta adeta devrim yaparak başkanlık koltuğunu devralınca sn. TOPUZ CHP’nin hedefi haline geldi. Kaç kere konuyla alakalı açıklama yapmasına rağmen çamur at izi kalsın mantığıyla devam eden iftiralar, sadece bu bahse konu olay için mi bu kadar sn. TOPUZ'un üzerine gidiliyor. Tabi ki hayır bunun üzerinden kendi belediyelerinin beceriksiz yönetimlerini kapatmakla beraber yıllardır Karataş Belediyesi’ni çantada keklik gören bu zihniyete vurulan topuzun altında ezilme psikolojisi yatmaktadır.

Burada esas Adana'da Cumhur İttifakı’nın kazandığı belediyelerin adeta ilçelerinde Arı misali çalışmaları tabi ki CHP’lileri rahatsız ediyordur. Kendi kazandıkları belediyeler büyükşehirde dahil geçen süre içerisinde bir çivi dahi çakmamaları CHP’lileri böyle davranmak zorunda bırakmış olacak ki başta CHP Milletvekili Veli Ağbaba olmak üzere hepsinde bir huzursuzluğun başladığı görünüyor. Dolayısıyla da her zaman yaptıkları taktiği kullanarak kendi beceriksizliklerini bir başkasına iftira atarak kapatma yoluna başvurmuşlardır.

Ben şahsım olarak Karataş Belediye Başkanıyla yüz yüze gelmiş biri değilim fakat hakkını teslim etmek lazım CHP’lilerin yıkılmaz kale dedikleri Karataş Belediyesi’ni almışsa hizmette de bir aksama yoksa hele birde CHP’nin hedef aldığı biriyse sn. Necip TOPUZ doğru yolda demektir. Çünkü maalesef CHP doğru, çalışkan, üretken ve bu memlekete faydalı kim varsa ona takoz koyma engelleme huyu vardır.

Can çıksa da huy çıkmıyormuş demek ki. CHP’liler birazda kendi belediyelerini çalışmaya teşvik etseler belediye başkanlarının tek derdi halka hizmet olsa bu iftiralara algıya gerek kalmaz kendi belediyelerini överlerdi. Fakat bakıyorum da özellikle büyükşehir belediyelerinin başkanları yüksek uçuyorlar. Kendi işlerini bırakmışlar birisi cumhurbaşkanı olacağını düşünüyor diğeri bakan olmayı düşünüyor. Düşünmedikleri tek şey halkın kendilerine verdiği belediye başkanlık görevleri.

Bence sn. AĞBABA önce kendi söküğünü dikmeli daha sonra diğerlerine bakmalıdır.

 
Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com