Google News

Zeydan Karalar salon güvenliğini milletvekilleri ve belediye başkanlarına emanet etti

13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana ziyareti CHP tarihine kara bir leke olarak geçti. Zeydan Karalar’ın tiyatro salonunda seçilmiş CHP ve İyi parti milletvekillerine, belediye başkanlarına ve kendi bürokratlarına reva gördüğü durum fotoğraflara yansıdı. Bu olay sonrası tepkiler gecikmedi.

Beğen
2 tepki
  • 26 Mayıs 2023
  • 0
Font size:

BÖYLE REZALET GÖRÜLMEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda konuşma yaptığı sırada CHP Adana Milletvekillleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut ve Deva kontenjanından seçilen Sadullah Kısacak, İyi Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve ABB Bürokratlarının giriş-çıkış kapısının önünde ayakta bekletilmesi büyük tepki çekti. Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in ise bu esnada Kemal Kılıçdaroğlu ile en önde otruması dikkatlerden kaçmadı.

Protokole dahil edilmeyen bu isimler töreni oturmaksızın baştan sona ayakta izlemek durumunda bırakıldılar. Tam bir protokol nezaketsizliği yaşandı. Zeydan Karalar’ın bitmek tükenmek bilmeyen egosu dün yine kendini gösterdi.

BİZ MİLLETVEKİLLERİNİ BUNUN İÇİN Mİ SEÇTİK?

Kılıçdaroğlu'nun yaptığı toplantıya katılan CHP ve İYİ Partili vatandaşlar milletvekillierini ve belediye başkanlarının kapı önünde ayakta bekletilmesine çok büyük tepki göstererek "Zeydan bey ve eşi protokolde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında oturacak ama büyük mücadeleler ile seçtirdiğimiz halkın iradesinin temsilcisi olan milletvekilleri ve belediye başkanlarımız güvenlik görevlisi gibi salon kapısı bekleyecek. Yeter artık!" şeklinde konuştular.

Soner-Cetin-Kilicdaroglu-Ziyareti.jpeg

zeydan-karalar-kemal-kilicdaroglu.jpeg

Depremzedeler konteyner kente yerleştirilmeye başladı
Önceki HaberDepremzedeler konteyner kente yerleştirilmeye başladı
Başkan Kocaispir’den pratik çözümler
Sonraki Haber Başkan Kocaispir’den pratik çözümler
Benzer Haberler
© CHP Milletvekili Ayhan Barut çiftçilere sahip çıktı

CHP Milletvekili Ayhan Barut çiftçilere sahip çıktı

© ABB Meclisi’nde partilerin üye dağılımı

ABB Meclisi’nde partilerin üye dağılımı

© Başkan Kanlı: Soygun ve talan düzeni 31 Mart’ta son bulacak

Başkan Kanlı: Soygun ve talan düzeni 31 Mart’ta son bulacak

© Başkan Kanlı: Geldiğiniz gibi gideceksiniz!

Başkan Kanlı: Geldiğiniz gibi gideceksiniz!

    Yorum Yaz