© Başkan Demirçalı söz verdi: Öldürmeyeceğiz, yaşatacağız

Başkan Demirçalı söz verdi: Öldürmeyeceğiz, yaşatacağız

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçeye çok modern bir hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi kuracaklarını söyledi.

  • 0
© Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan projeleri

Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan projeleri

Seyhan Belediyesi 2025-2029 stratejik plan hazırlıklılarını Seyhanlıların katılımına açtı. “Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan projeleri” adı verilen dijital platform sayesinde ilçe sakinlerinin fikirleri toplanıp değerlendirilecek. Öne çıkan fikirler belediyenin katkısıyla geliştirilecek.

  • 0
© Başkan Kanlı: MHP, Hüseyni bir duruşla mücadele vermektedir!

Başkan Kanlı: MHP, Hüseyni bir duruşla mücadele vermektedir!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Sarıçam İlçe Teşkilatı’nın Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği “Aşure günü” etkinliğinde önemli mesajlar verdi.

  • 0
© Başkan Tanburoğlu’ndan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Başkan Tanburoğlu’ndan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • 0
© ŞEHİT İSMİNE BAŞKAN DEMİRÇALI’NIN DUYARLILIĞI

ŞEHİT İSMİNE BAŞKAN DEMİRÇALI’NIN DUYARLILIĞI

Şehit Ercan Sanca adına yaptırılan ve kim olduğu bilinmeyen kişilerce geçtiğimiz günlerde tahrip edilen hayrat çeşmesi Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın talimatıyla tekrar yaptırıldı. Şehidin ailesi ise konuya duyarsız kalmayan Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.

  • 0
© Bilim karşıtı eğitimi reddediyoruz

Bilim karşıtı eğitimi reddediyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) İktidarın ’Maarif Modeli’ adıyla dayatmaya çalıştığı laiklik karşıtı, gerici eğitim modeline karşı 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi.

  • 0
© Seyhan Belediyesi yüzme havuzları büyük ilgi görüyor

Seyhan Belediyesi yüzme havuzları büyük ilgi görüyor

Seyhan Belediyesi bünyesinde bulunan Sarıhamzalı ve Hadırlı yüzme havuzları büyük bir ilgi görüyor. Belediye Başkanı Oya Tekin, yaz spor okulları kapsamında açılan havuzların çarşamba günü (temizlik ve ilaçlama günü) hariç haftanın altı günü ücretsiz olarak Seyhanlıların hizmetinde olduğunu söyledi.

  • 0
© Başkan Kanlı: Büyükşehir Belediyesi’nin kasası boşaltıldı mı?

Başkan Kanlı: Büyükşehir Belediyesi’nin kasası boşaltıldı mı?

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar’ın her yerde kullandığı “Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük” söyleminin peşini bırakmıyor, gerçeğin izini sürmeye devam ediyor.

  • 0
© Yüreğir’e 7 Yeni Araç

Yüreğir’e 7 Yeni Araç

Yüreğir Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için filosuna eklediği 7 yeni aracı düzenlenen törenle tanıttı. Kısa sürede hem eski yönetimden kalan borçları ödediklerini hem de tek bir kuruş harcamadan belediyeye yeni araçlar kazandırdıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “Yeni araçlarımızla Yüreğir artık çok daha temiz olacak” dedi.

  • 0
© Ülkücü Gençliğin yeni vizyonu: Turan kasırgası!

Ülkücü Gençliğin yeni vizyonu: Turan kasırgası!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarette Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanlarıyla değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, Adana’da başta eğitim olmak üzere sosyal, sportif ve teknoloji odaklı faaliyetlerden ötürü memnuniyetini dile getirdi; Başkan Tutsoy ve yönetimi tebrik etti.

  • 0
© Sabancı Gençlik Seferberliği’ne Adana’dan 200’e yakın başvuru

Sabancı Gençlik Seferberliği’ne Adana’dan 200’e yakın başvuru

“Bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu Önder Atatürk’ün izinde, Türkiye’yi yeni bir sosyal girişim modeli ile tanıştırmak için harekete geçen Sabancı Topluluğu, Sabancı Gençlik Seferberliği ile Türk gençliğine umut oldu. Geçtiğimiz mayıs ayı sonunda duyurusu yapılan ve Türkiye çapında 18-34 yaş aralığındaki herkese açık olan projeye yaklaşık 1,5 aylık süreçte 5 binden fazla başvuru geldi. Adana merkezli başvuruların sayısı ise 189 olarak gerçekleşti.

  • 0
© CHP Milletvekili Ayhan Barut çiftçilere sahip çıktı

CHP Milletvekili Ayhan Barut çiftçilere sahip çıktı

DSİ 6. Bölge Çiftçiye su veremiyor, ürünler tarlada helak oldu başlıklı paylaştığımız videoya duyarsız kalmayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, çiftçi temsilcileri ve sulama birlik başkanları ile tarlaları yerinde inceleyerek yaşanan soruna sert tepki gösterdi.

  • 0
© Baikan Uludağ: Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ancak gençlerimiz taşıyacaktır

Baikan Uludağ: Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ancak gençlerimiz taşıyacaktır

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  • 0
© Çukurova Ritim ve Müzik Topluluğu konser verecek

Çukurova Ritim ve Müzik Topluluğu konser verecek

Müzik çalışmalarına 2021 yılında başlayan Çukurova Ritim ve Müzik Topluluğu sahnede 60 enstrüman ve 10 solist ile 30 Nisan Salı saat:20.00 da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde konser verecek.

  • 0
© Adana’da karnaval korteji renkli görüntülere sahne oldu

Adana’da karnaval korteji renkli görüntülere sahne oldu

Adana’da bu yıl 12’ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı’nın kortejine binlerce kişi katıldı ve kortej renkli görüntülere sahne oldu.

  • 0