Google News

Yüreğir'in gururu YAKUT Kastamonu'ya yardıma koştu

Yüreğir Belediyesi Arama Kurtarma Timi (YAKUT) ekibi, Kastamonu Bozkurt’ta meydana gelen sel felaketine yardıma koştu. 13 Ağustos’tan bu yana Kastamonu’da olan ekipler, devam eden arama-kurtarma ve tahliye çalışmalarına katkı sağlıyor.

Beğen
  • 14 Ağustos 2021
  • 0
Font size:

Türkiye günlerdir yangın-sel gibi afetlerle boğuşurken, Yüreğir Belediyesi Arama Kurtarma Timi (YAKUT) ekipleri nerede ihtiyaç varsa oraya koşuyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatıyla daha önce orman yangınlarının yaşandığı Kozan, Aladağ, Kadirli ve Manavgat’a giderek çalışmalara destek veren Yüreğir Belediyesi Arama Kurtarma Timi (YAKUT) ekipleri, şimdi de sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya yardım eli uzattı. Yaşanan büyük afet sonrası vakit kaybetmeden yola çıkan ekipler, selin vurduğu Bozkurt ilçesinde arama-kurtarma çalışmalarına destek vermeye başladı.

Selzedelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kocaispir, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Önce orman yangınları sonra sel felaketi yaşadık. Ama devletimiz güçlü hamdolsun. Hep birlikte bu felaketin de üstesinden geleceğiz. Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, Yüreğir Belediyesi olarak bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen her göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yuregir-Yakut-Kastamonu-Yardim-2.jpg

Tüm çabamız daha güçlü bir Türkiye için
Önceki HaberTüm çabamız daha güçlü bir Türkiye için
Sulama kanalında erkek cesedi bulundu
Sonraki Haber Sulama kanalında erkek cesedi bulundu
    Yorum Yaz