Google News

Sunay Karamık: Mevcut oyumuzun da üstüne koyacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Adayı Sunay Karamık, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde partisinin listesini değerlendirdi.

Beğen
1 tepki
  • 10 Nisan 2023
  • 0
Font size:

Seçimlere sayılı günler kala adaylar belli oldu. Bunlardan biride Ak Parti Adana 28. Dönem 3. Sıra Milletvekili Adayı Sunay Karamık oldu. Vekil listeleri ve çalışmaları hakkında editörümüz Recep Özcan'a konuşan Karamık "Çok güzel bir liste. Eminim vekil sayımızı artıracağız. Diğer Partilerin listeleriyle çok ilgilenmiyorum. Biz kendi işimize bakarız. Enerjimizi partimiz ve Adanamız için harcarız. Çarşamba günü Adana'da olacağım. Sahada aktif bir şekilde yer alarak halkımıza hizmet etmek için çalışıp çabalayacağız. Cumhurbaşkanımızla 1997 yılından bu yana birlikte hareket eden bu davanın birçok kademesinde görev almış bir kardeşinizim." dedi.

Sunay Karamık kimdir?  

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 1994’te Harvard University, Extension School, Special Studies in Administration and Management bölümünü bitirdi. Aynı yılın sonunda (KRM) Karamık Yönetim Danışmanlık A.Ş.’ni kurdu. ADLER Learning International’da Koçluk eğitimi aldı.

Kanal E, TRT1 ve TRT Okul’da; insan kaynakları, kariyer ve kişisel gelişim programları hazırlayıp sundu, Kariyer Koçu olarak görev aldı. POWER dergisi ve iş arama portalı Monster’da köşe yazarlığı yaptı.

Kurucu üyesi olarak Kadın Girişimciler Derneği’nde (KAGİDER) Genel Sekreterlik ve Özel İstihdam Büroları Derneği’nde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. KA.DER’de Sayman ve Genel Sekreter, KAGİDER Kadın Fonu’nda İcra Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

2001-2002 arasında, Mehmet Ali Bayar başkanlığında Demokrat Türkiye Partisi Genel Yönetim Kurulu Üyeliği, 2006-2007 arasında AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

12 Haziran 2011 yılında yapılan genel seçimlerde, Ak Parti Adana Milletvekili aday adayı oldu.

Remzi Oğuz Yılmaz: Bırakın 3. sırayı 6. sıradayım ben bile seçilebilirim
Önceki HaberRemzi Oğuz Yılmaz: Bırakın 3. sırayı 6. sıradayım ben bile seçilebilirim
Tosuncuk’un sağ kolu Osman Naim Kaya tutuklandı
Sonraki Haber Tosuncuk’un sağ kolu Osman Naim Kaya tutuklandı
Benzer Haberler
© Başkan Kocaispir Halk ile Buluştu

Başkan Kocaispir Halk ile Buluştu

© AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları listesi!

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları listesi!

© Ak Parti Adana Adayı 15 Ocak’a Kaldı

Ak Parti Adana Adayı 15 Ocak’a Kaldı

© Başkan Kanlı: Tüm adaylarımız ortak adayımızdır

Başkan Kanlı: Tüm adaylarımız ortak adayımızdır

    Yorum Yaz