Google News

Söylemez: Trilyonların ulufe gibi dağıtıldığı bu şehirde, kızlarımıza sahip çıkamadık!

Bir beden eğitimi öğretmeninin dokunuşlarıyla dezavantajlı ailelerin yaşadığı bir okuldaki kızlarımızı Hentbol Kadınlar Süper Ligine taşıyan Nesimi Dağdoğan’a herkes sahip çıkmalı diyen Rifat Söylemez ’Ekonomik nedenlerle Hentbol Kadınlar Süper Liginde yer alamayacak Ada Sokağı takımına yeni valimiz Yavuz Selim Köşger’in sahip çıkacağına inanıyorum’ dedi.

Beğen
1 tepki
  • 10 Ağustos 2023
  • 0
Font size:

2014 yılında Ada Sokağı Ortaokulunda Beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmaya başlayan Nesimi Dağdoğan'ın sihirli dokunuşu ile bir mucize gerçekleşti. Dezavantajlı mahallelerde yaşayan kız çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla 8 yıl önce kurulan Adasokağı Spor Kulübü Hentbol Kadınlar Süper Ligine yükseldi.

HEYKELİ DİKİLECEK ADAM

Adana'da devletin üstün hizmet madalyası vermesi gereken bir isim olan beden eğitimi öğretmeni Nesimi Dağdoğan'ın çabaları ortada bırakılarak kurulan Adasokağı Spor Kulübü ekonomik nedenlerle ligden çekilme kararı aldığını söyleyen usta gazeteci Rifat Söylemez "Adana Valiliği ilk başta sosyal yardımlaşma fonundan destek olmuş. Fakat bu haftanın başında alınan karar ile verilen destek kesilmiş. Heykeli dikilecek öğretmenimizin çabaları ortada bırakılarak ekonomik nedenlerden dolayı takım ligden çekilme kararı almış. Trilyonlarca liranın çar çur edildiği, paraların ulufe gibi dağıtıldığı bu şehirde Nesimi hocamın öğrencileri hakkıyla çıktıkları süper lig hentbol kadınlar liginde yer alamayacak. Ben yeni valimiz Yavuz Selim Köşger'den Adasokağı Spor Kulübü ile de ilgileneceğini gerçekten umut ediyorum. Yüzlerce kızımıza umut olan hocamızı tebrik ediyorum." yorumunda bulundu.

Adana’nın yeni Valisi Yavuz Selim Köşger oldu
Önceki HaberAdana’nın yeni Valisi Yavuz Selim Köşger oldu
Demirspor’a şimşek olup çak dedik, o gol oldu yağdı
Sonraki Haber Demirspor’a şimşek olup çak dedik, o gol oldu yağdı
    Yorum Yaz