Google News

Mert Karalar’ın hamisi olduğu Eral Okulları verdiği reklamlar için kaç lira ödedi?

ABB Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Mert Karalar’ın hamiliğini yaptığı Eral Okulları Adana’nın her köşesindeki bilboardlara reklam verdi. Gazeteci Rifat Söylez bu ilanlar için kaç TL’lik fatura kestiniz diye sordu?

Beğen
5 tepki
  • 17 Mart 2023
  • 0
Font size:

Radyo Çukurova'da Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat 11.00'de yaptığı programlar ile Adana kamuoyunun gündemini oluşturan Usta Gazeteci Rifat Söylemez bugünkü programda Eral Okulları'nın bilboard ve megaboardlarda yayınlattığı reklamlar için kaç TL fatura kestiğini sordu.

DAĞA TAŞA ASILAN ERAL OKULLARI REKLAM KAMPANYASI NE KADAR

Eral Okullarının dağa taşa astığı ilanlar için kaç TL reklam ücreti ödediniz diyen Rifat Söylemez "Bir dönem dağa taşa Kara Oğlan yazılırdı. Şimdi Eral Okulları yazıyor. Böyle bir reklam kampanyasının altından ancak büyük bankalar kalkabilir. Bütün bilboardları donatırsanız haftalık 300-400 bin TL'lik bir bedel ortaya çıkar. Yaklaşık 3 haftadır bu reklamlar ile karşılaşıyoruz. Bu da milyonluk bir reklam kampanyası gideri demektir. Buradan Eral okullarına sesleniyorum. Siz bir eğitim kurumusunuz. denetime tabisiniz. Bu reklamlar için ne kadar ücret ödediniz? Hangi reklam ajansına ödediniz? faturalarını ve ilan sözleşmelerini lütfen kamuoyuyla paylaşın. Hatta paylaşmak ta zorundasınız. Sadece bilboard değil megaboardlarda bile yayındasınız." dedi.

BİZDE REKLAM VERMEK İSTESEK KİMİNLE MUHATTAP OLACAĞIZ

Bilboard reklamları için Radyo Çukurova adına reklam vermek istesek kiminle muhattap olacağız diye soran Rifat Söylemez "Eral Okullarından biz de fırsat kalırsa Radyo Çukurova olarak reklam vermek istesek kiminle muhattap olacağız. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli Bize yasak Mert Karalar yönetimindeki Eral Okulları'na serbest mi?" şeklinde konuştu.

Ceyhan’da kendini kamu çalışanı olarak tanıtan kadın 8 kişiyi dolandırdı
Önceki HaberCeyhan’da kendini kamu çalışanı olarak tanıtan kadın 8 kişiyi dolandırdı
Kentsel Dönüşümde süper destek paketi
Sonraki Haber Kentsel Dönüşümde süper destek paketi
Benzer Haberler
© Rüşveti Verenler Nerede?

Rüşveti Verenler Nerede?

© Teşekkürler Metin KORKMAZ

Teşekkürler Metin KORKMAZ

© Rifat Söylemez ile Gündem kaldığı yerden devam

Rifat Söylemez ile Gündem kaldığı yerden devam

© Söylemez: Vedat Gündoğan’a ambargo mu uygulanıyor?

Söylemez: Vedat Gündoğan’a ambargo mu uygulanıyor?

    Yorum Yaz