Google News

Kutlama mı Yapıyorsunuz? Anma programı mı?

6 Şubat depreminde 11 ilimiz, 124 ilçemiz, 6 bin 929 köy ve mahallemiz ağır yıkıma uğradı. 53 bin 537 canımızı yitirdik, 107 bin 213 vatandaşımızın da yaralandığı asrın felaketinin 2. Yıldönümünde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma tepki yağdı.

Beğen 1 tepki
  • 06 Şubat 2025
  • 0
Font size: 25px17px

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarının depremde kaybettiğimiz canları andık diye yaptığı paylaşım karesinde Zeydan Karalar’ın ayağının dininde alkol şişesini gören vatandaşlar siz oraya yitirdiğimiz canları mı anmaya gittiniz yoksa kutlama yapmaya mı gittiniz diye karşılık verdi.

Hemen savunma refleksiyle ben içki içmedim diye açıklama yaparsınız ama Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı gibi bir makamın saygınlığında ne sizin nede anma programında olanların böyle bir rezalete imza atmaması gerekir.

Buradan Zeydan başkana sesleniyorum! Derhal sizi, kurumu ve Adana halkını böyle bir kepazeliğe düşürenlerden hesap sor!

zeydan-karalar-deprem-kutlamasi-icki-sisesijpg

Üniversitede hareketli saatler!
Önceki HaberÜniversitede hareketli saatler!
Hakan Yıldırım’dan Seyhan Belediyesi’ne Uyarı: İşçilerin Toplu İş Sözleşmesi Haklarına Saldırıya Son Verin!
Sonraki Haber Hakan Yıldırım’dan Seyhan Belediyesi’ne Uyarı: İşçilerin Toplu İş Sözleşmesi Haklarına Saldırıya Son Verin!
Benzer Haberler
© Başkan Kanlı: Hatalarımızdan mutlaka ders almalıyız!

Başkan Kanlı: Hatalarımızdan mutlaka ders almalıyız!

© Olmadı Zeydan Başkan!

Olmadı Zeydan Başkan!

© Başkan Kocaispir Halk ile Buluştu

Başkan Kocaispir Halk ile Buluştu

© ABB Çalışanlarından maaş zammı isyanı!

ABB Çalışanlarından maaş zammı isyanı!

    Yorum Yaz