Google News

Kocaispir, Bulut’a Tazminat Davası Açacak!

AK Partili Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Burhanettin Bulut hakkında tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Beğen
1 tepki
  • 19 Aralık 2023
  • 0
Font size:

Bulut, dün Adana Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonunun ardından Başkan Zeydan Karalar’a destek amacıyla Ankara’dan  Adana’ya gelip bir konuşma yapmıştı.

Konuşmasının bir bölümünde, “Eğer bir yolsuzluk aranıyorsa hemen yanı başımızda Yüreğir Belediyesi’ne gitsinler.” diyen Bulut’a, Kocaispir’den hem sert yanıt geldi hem de mahkeme yolu açıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir şunları söyledi:

Sayın Bulut bugüne kadar saygı duyduğum bir siyasetçi idi. Operasyon yapılan kendi partili belediye başkanını aklayıp paklamaya çalışırken başında bulunduğum belediyeyi zan altında bırakmaya kalkışması bu saygınlığına yakışmadı.

Belediyemiz her yıl hem Sayıştay hem de aralarında CHPlilerin de bulunduğu meclis üyelerimiz tarafından denetleniyor. Ayrıca özel bir Denetim firmasıyla anlaştım onlara da bu işi yaptırıyorum. Üç koldan denetlenen ve bundan sorunsuz çıkan bir belediyeyi hedef göstermesi hem suçtur hem de ahlaki değildir.

Elinde bilgi belge varsa bunu derhal savcılığa teslim etmesini bekliyorum. Aksi takdirde bugün kendisi hakkında yasal yollara başvurup tazminat davası açacağım. Öyle çamur at izi kalsın türünden konuşmalar yapmak kolay olmasa gerek” 

Başkan Kanlı: Üretim de fikir de yerli ve millî olmalıdır
Önceki HaberBaşkan Kanlı: Üretim de fikir de yerli ve millî olmalıdır
Zeki Kızılkaya: Burhanettin Bulut çok boş konuştu
Sonraki Haber Zeki Kızılkaya: Burhanettin Bulut çok boş konuştu
Benzer Haberler
© ABB Meclisi’nde partilerin üye dağılımı

ABB Meclisi’nde partilerin üye dağılımı

© Başkan Kocaispir: Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir

Başkan Kocaispir: Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir

© Başkan Kanlı: Soygun ve talan düzeni 31 Mart’ta son bulacak

Başkan Kanlı: Soygun ve talan düzeni 31 Mart’ta son bulacak

© Başkan Kanlı: Geldiğiniz gibi gideceksiniz!

Başkan Kanlı: Geldiğiniz gibi gideceksiniz!

    Yorum Yaz