Google News

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden ERASMUS Projesi

İlimizin güzide okullarından Çukurova Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin yürüttüğü ERASMUS+ Sustainable Energy For Future Generations “Gelecek Nesiller İçin Sürdürülebilir Enerji” konulu projenin ilk etabı tamamlandı.

Beğen
  • 01 Aralık 2021
  • 0
Font size:

Proje kapsamında Adana’ya gelen Danimarka, Portekiz, Yunanistan ve Romanyalı öğretmen ve öğrenci grupları, Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından ağırlandı.

Bir hafta boyunca devam eden proje etkinliklerinde sürdürülebilir enerjiyle ilgili öğrenci çalışmaları paylaşıldı, deneysel etkinlikler yapıldı ve ilimizde bulunan ÇEAŞ Elektrik üretim santrali ile Sarıçam İTC Geri dönüşüm elektrik üretim santraline eğitim gezileri düzenlendi.

Misafirlere yönelik düzenlenen tanışma yemeğine Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı katılım gösterdi ve konuklarla sohbet etti.

Ayrıca misafir ülke gruplarına yönelik ev sahibi okul tarafından Adana, Kapadokya ve Hatay bölgelerine kültür gezisi organize edilerek ülkemizin tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıldı.

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdiresi Necla Kayıklık, elden geldiğince konuklara Türk misafirperverliğini temsil etmeye çalıştıklarını, projenin hem kendi öğrencileri hem de misafir öğrenciler açısından verimli geçtiğini ifade etti.

Proje etkinlikleri, sırasıyla proje ortağı diğer ülkelere yapılacak ziyaretlerle 2023 yılına kadar devam edecek.

Başkan Uludağ'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Önceki HaberBaşkan Uludağ'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Kozan'da yaşlı adam önce karısını sonra kendisini öldürdü
Sonraki Haber Kozan'da yaşlı adam önce karısını sonra kendisini öldürdü
    Yorum Yaz