Google News

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ERASMUS+ misafirlerini ağırladı

"Örgün Eğitimde Web Araçları ve Google Uygulamalarının Kullanımı" konulu ERASMUS+ projesinin Türkiye etabı, 7-11 Mart 2022 tarihleri arasında Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde tamamlandı.

Beğen
2 tepki
  • 28 Mart 2022
  • 0
Font size:

Almanya, Romanya ve İtalya'dan altısı öğretmen yirmi üçü öğrenci olmak üzere toplamda 29 misafirin ağırlandığı projede bir dizi eğitim etkinlikleri gerçekleştirildi.

Eğitim etkinliklerinin yanında ev sahibi okul tarafından misafir gruplara yönelik Adana, Tarsus, Kapadokya ve Antakya bölgelerine düzenlenen gezilerle ülkemizin tarihi ve kültürel mekanları tanıtıldı.

Misafir öğrenci ve öğretmenler, proje sürecinin kendileri için çok öğretici olduğunu, Türk insanının sıcakkanlı yaklaşımından ve konukseverliğinden çok etkilendiklerini, bu tecrübeyi yaşadıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğrencileri proje süresince misafir öğrencilerle eğitim faaliyetlerinde iş birliği yaptılar ve İngilizce pratiklerini geliştirme fırsatı buldular.

Salih Özcan tercihini Türkiye'den yana kullandı
Önceki HaberSalih Özcan tercihini Türkiye'den yana kullandı
Karnavala damgasını yine Sarıçam Belediyesi vurdu
Sonraki Haber Karnavala damgasını yine Sarıçam Belediyesi vurdu
Benzer Haberler
© Avrupalı öğretmen ve öğrencilerden Sarıçam Belediyesi’ne ziyaret

Avrupalı öğretmen ve öğrencilerden Sarıçam Belediyesi’ne ziyaret

© Hümeyra Ökten İHL’de ERASMUS projeleri devam ediyor

Hümeyra Ökten İHL’de ERASMUS projeleri devam ediyor

    Yorum Yaz