Google News

Girişimci İş Adamları Vakfı Adana Şubesi Üyeleriyle Buluştu

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Adana Şubesi Üyeleri ile tanışma ve kaynaşma amacıyla kahvaltı programı düzenledi. Geçtiğimiz Kasım ayında resmi açılışı yapılan vakfın üyeleriyle bir araya geldiği ilk resmi program olma özelliği taşıyordu.

Beğen
4 tepki
  • 23 Şubat 2022
  • 0
Font size:

Sheraton Otel’de düzenlenen programa GİV Adana Şube Başkanı Cengiz ASLAN, Yönetim Kurulu ve Vakıf Üyeleri yer aldılar.

Programın sunuculuğunu GİV Yönetim Kurulu Üyesi ve Vakfın Kurumsal Danışmanı Korkut DABAN’IN yaptığı programın, açılışında Vakıf Başkanı Cengiz ASLAN, GİV Adana şubesi olarak kuruluştan bu yana yapmış oldukları faaliyetler hakkında kısa bir bilgi verdi. ASLAN konuşmasında Girişimcilik adına parlak fikri olan, ancak bu fikrini hayata geçirme noktasında maddi anlamda imkan bulamayan girişimci adaylarına destek amaçlı bir Yatırım Şirketi kurduklarını belirtti.

Başkan ASLAN ‘dan sonra krüsüye gelen ve bir bilgilendirme sunumu yapan KOSGEB Adana İl Müdürü Mehmet EREN, Devletin KOSGEB olarak tüm imkanları ile İş Dünyasının yanında olmaya çalıştığını dile getirdi. Konuşmasının son bölümünde KOSGEB’İN girişimcilere yönelik vermiş olduğu hibe ve destek programları hakkında detay bilgiler paylaştı. EREN konuşmasının bitiminde son olarak iş adamlarının sormuş olduğu soruları cevaplandırdı.

Son olarak kürsüye gelen ve konuşma yapan Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Ahmet Rıfat DURAN, Kalkınma Ajansının bölgede faaliyette bulunan iş adamlarına ve işletmelere yönelik vermiş olduğu destek programlarından ve mevzuata dair bilgilendirme yaptı.

Program GİV Adana Şube Başkanı Cengiz ASLAN’IN, Mehmet EREN’E, Başkan Yardımcısı Muhyettin GÜZEL’İN, Ahmet Rıfat DURAN’A hediye takdiminin ardından GİV Aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Girisimci-is-Adamlari-Vakfi-Toplu-Resim.webp

Belediye Başkanları Yüreğir'de Buluştu
Önceki HaberBelediye Başkanları Yüreğir'de Buluştu
Diyarbakır’da Kardeş Ağabeyine Kurşun Yağdırıp Kaçtı
Sonraki Haber Diyarbakır’da Kardeş Ağabeyine Kurşun Yağdırıp Kaçtı
Benzer Haberler
© Genç Girişimciler Gelişim Programı sona erdi

Genç Girişimciler Gelişim Programı sona erdi

© Mustafa Varank: Ankara Tekmer'e 100 Milyon Liralık Yatırım Fonu

Mustafa Varank: Ankara Tekmer'e 100 Milyon Liralık Yatırım Fonu

    Yorum Yaz