Google News

Başkan Kanlı: MHP, Hüseyni bir duruşla mücadele vermektedir!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Sarıçam İlçe Teşkilatı’nın Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği “Aşure günü” etkinliğinde önemli mesajlar verdi.

Beğen
1 tepki
  • 25 Temmuz 2024
  • 0
Font size:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Lider Ülke Türkiye’nin inşası yolunda bedeli ne olursa olsun Hüseyni bir duruşla yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

MHP SARIÇAM’DAN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Sarıçam İlçe Teşkilatı’nın Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği “Aşure günü” etkinliğine katıldı. MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve MHP Sarıçam İlçe Kaçep Temsilcisi Nazmiye Dede ile yöneticilerin hazırladığı programda konuşan Başkan Kanlı, önemli mesajlar verdi.

HÜSEYİN VE 72 YAKINI ŞEHİT EDİLDİ

Başkan Kanlı, “Bugün bir araya gelmemize vesile olan aşure gününde bildiğiniz gibi birçok tarihi olayların yanı sıra aynı zamanda unutulmaz acılar da yaşanmıştır. Sevgili Peygamberimizin Torunu Hz. Hüseyin ve 72 yakını Yezit ve adamları tarafından katledilmiş, şehit edilmişlerdir. Bu vesileyle hepsini rahmetle, minnetle, dualarla anıyoruz.” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET’İN MÜCADELESİ…

Başkan Kanlı, devamla şunları söyledi:

“İnsanlık tarihi boyunca hak ile batılın mücadelesi hep var olmuştur. Ülkücü –Milliyetçi Hareket de yarım asrı geçen tarihinde her zaman hak ve hakikati savunmuş, daima ‘Vatan’, daima ‘millet’ demiştir. ‘Bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin’ demiş, bu uğurda binlerce şehit vermiştir. Cumhur İttifakı da ülkemizin, milletimizin bekası için kurulmuştur.”

ÜLKÜCÜ – MİLLİYETÇİ HAREKET’E SALDIRILARIN SEBEBİ…

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü –Milliyetçi Hareket, ihanet ve husumete karşı Hüseyni bir duruşla ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle mücadele vermektedir. Türkiye’yi bölme, Türkiye’yi mazlumların umudu olmaktan çıkarma hedefiyle önce MHP kalesini düşürmek için uzun süredir saldırıyorlar. İftira atıyorlar, fitne çıkarıyorlar, kumpas kuruyorlar ama yılmadık, yıkılmadık, yıkılmayacağız! Yedi düvel üstümüze gelse ‘Lider Ülke Türkiye’nin inşası yolunda bedeli ne olursa olsun Hüseyni bir duruşla yolumuza devam edeceğiz.”

ETKİNLİĞE KATILAN İSİMLER…

Aşure Günü” etkinliğine MHP İl Başkan Yardımcısı Mete Palalı, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Bayram Özdemir, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Yasin Şahin, Ak Parti Sarıçam Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yılmaz, Ak Parti Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Yasemen Yüksel de katıldılar.

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut ise, katılımlarından ötürü misafirlere teşekkür etti.

yusuf-kanli-bilal-uludag-asure-etkinligi-kalabalikwebp

mhp-saricam-asure-etkinligiwebp

Başkan Tanburoğlu’ndan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı
Önceki HaberBaşkan Tanburoğlu’ndan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı
Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan projeleri
Sonraki Haber Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan projeleri
Benzer Haberler
© Yusuf Kanlı, yaylada vatandaşları dinledi

Yusuf Kanlı, yaylada vatandaşları dinledi

© Kızıldağ’ın ağası Başkan Bilal Uludağ oldu

Kızıldağ’ın ağası Başkan Bilal Uludağ oldu

© 539’uncu Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri 17 Ağustosta yapılacak

539’uncu Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri 17 Ağustosta yapılacak

© Başkan Kanlı’dan CHP İl Başkanı Tanburoğlu’na yanıt: Savunma telaşı hayli manidar!

Başkan Kanlı’dan CHP İl Başkanı Tanburoğlu’na yanıt: Savunma telaşı hayli manidar!

    Yorum Yaz