Google News

Adana 1954 FK doğrudan 3.Lig’e alınacak!

Depremden etkilenen illerin birçok BAL takımı haklarını dondurduğu için 2 ve 7. gruplarda beyaz sezon ilan edilecek, iki grubun birincisi Karamanmaraş İstiklal ile Adana 1954 doğrudan 3.Lig’e alınacak.

Beğen
1 tepki
  • 23 Şubat 2023
  • 0
Font size:

Deprem felaketi sonrasında profesyonel liglerdeki yeni takvim açıklanmıştı. Amatör futbolun akıbeti de netleşti. BAL ve yerel ligler 4-5 Mart haftasında start alacak. Depremden etkilenen illerin birçok BAL takımı haklarını dondurduğu için 2 ve 7. gruplarda beyaz sezon ilan edilecek, iki grubun birincisi doğrudan 3.Lig’e alınacak.

6 Şubat’taki deprem felaketi nedeniyle spor bakanlığı ülke çapındaki tüm sportif faaliyetleri durdurmuştu. TFF profesyonel liglerde yeni takvimi açıklamış, 4-5 Mart haftasında heyecanın kaldığı yerden devam edeceğini ilan etmişti. TFF Amatör Kurul da geçtiğimiz günlerde Ali Düşmez başkanlığında toplanıp yeni takvimi belirledi. Bölgesel Amatör Lig ile yerel futbol liglerinde heyecan 4-5 Mart haftasında yeniden başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig’de çok sayıda takımın haklarını dondurması sonrasında 2 ve 7. gruplarda beyaz sezon ilan edileceği belirtiliyor. Amatör Kurul bu iki grubun birincisinin doğrudan üst lige çıkartılmasını TFF’ye önerecek. Onaylanması durumunda deprem felaketinde 4 futbolcusu enkaz altında kalan, İzmitli futbolcu Burak Civelek’in de forma giydiği Karamanmaraş İstiklal ile Adana 1954 3.Lig’e çıkacak. Bu durumda kalan 12 grubun birincileri arasında oynanacak Play-Off sonrasında 9 takım terfi edecek. Toplamda 9 yerine 11 takım 3.Lig’e çıkmış olacak.

Samsung Galaxy S23 FE ile ilgili yeni bilgiler geldi
Önceki HaberSamsung Galaxy S23 FE ile ilgili yeni bilgiler geldi
Nikos Panayotopulos: Türkiye ile Yunanistan arasında pozitif ortam oluştu
Sonraki Haber Nikos Panayotopulos: Türkiye ile Yunanistan arasında pozitif ortam oluştu
Benzer Haberler
© Başkan Kanlı: Hatalarımızdan mutlaka ders almalıyız!

Başkan Kanlı: Hatalarımızdan mutlaka ders almalıyız!

© Naci Görür 7 ve üzeri deprem beklediği 18 ili gözyaşlarıyla açıkladı

Naci Görür 7 ve üzeri deprem beklediği 18 ili gözyaşlarıyla açıkladı

© İstanbul’da 5 büyüklüğünde deprem

İstanbul’da 5 büyüklüğünde deprem

© Seyhan Belediyesi muhtemel afetlere hazır

Seyhan Belediyesi muhtemel afetlere hazır

    Yorum Yaz