Pençe-Kilit Harekâtında Tam Temizlik

Kayıt Tarihi: 22 April 2022 Yazar: Ramazan Çelik

Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam ediliyor.

Bu kapsamda TÜRK Silahlı Kuvvetleri meşru müdafaa hakkımızı her zaman en iyi şekilde kullanıyor.

Son olarak Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgesinde bulunan PKK’lı teröristlere karşı PENÇE-KİLİT OPERASYONU başlatılmıştır.

Birçok terörist unsurun yok edildiği, aranan sözde PKK yöneticisi olan şahısların MİT’in başarılı çalışmaları sonucu nokta atışı yapılarak bertaraf edilmiştir.

Başlatılan operasyonda yerli ve milli silahlı unsurlarımız kullanılmış olup, kendi ürettiğimiz silahların ne kadar başarılı olduğu bir kez daha gözlemlenmiştir.

Operasyon esnasında TÜRK Silahlı Kuvvetleri sadece PKK’lı teröristleri hedef almış, sivillere zarar gelmemesi için azami gayret sarf etmiştir.

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de TÜRK Silahlı Kuvvetleri milletimizin huzuru, ülkemizin bütünlüğü için korkusuzca savaşmaya devam edecektir.

Hükümetimizin uzun yıllardır gösterdiği bu gayret ile ülkemizde tek bir terörist grup kalmayacağına inancımız tamdır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun öncülüğünde Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey’in bu yöndeki aralıksız çalışmaları takdirle karşılanmaktadır.

Yıllardır acısını çektiğimiz binlerce şehit verdiğimiz terör illetinin en kısa zamanda kökü kazınacak, şehit haberleri bir daha alınmayacaktır.

Dışta olduğu gibi içeride de savaştığımız unsurlardan olan terör, kahpece saldırmaya devam edecek lakin TÜRK milleti ve hükümetimiz bunun er geç sonunu getirecektir.

Buna olan inancımız tamdır.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com