CHP'li belediyeler terör yuvasına döndü!

Kayıt Tarihi: 01 July 2022 Yazar: Ramazan Çelik

Adana'da düzenlenen PKK/KCK operasyonunda aralarında HDP'li yöneticiler ile Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Funda Buyruk'un da bulunduğu 35 şüpheli gözaltına alındı.

PKK sempatizanı bir partinin kucağında oturmaktan bir türlü vazgeçemeyen CHP, bu birlikteliği her zaman inkâr etse de mutlaka bir yerlerde ilişki göz önüne çıkmaktadır.

Binlerce insanımızı katleden PKK terör örgütünün siyasi kolu hdp için neredeyse ölecek olan CHP yöneticileri, sırf oy uğruna vatan millet sevdasını bir kenara bırakıp, ülkeyi bölmek isteyen hain bir yapıdan medet ummaktadır.

Bunun en çarpıcı örneği geçtiğimiz günlerde Adana’da yaşandı.

Adana’da yapılan PKK operasyonunda, CHP’li Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı’nın PKK ile ilişkili kişileri belediyede işe aldırdığı ve sadece onları değil yakınlarını da işe aldığı belgelerle ortaya çıktığı iddia ediliyor.

Bu kadar rezilliğe batmış bir partinin kendini ATATÜRK’çü ilan etmesi trajikomiktir.

Funda BUYRUK denen şahsın belediyeyi PKK’ya resmen peşkeş çekmesi, Gazi atamızın; “Bende bu vekayiin ilk hiss-i teşebbüsü, bu memlekette bu güzel Adana’da doğmuştur” dediği güzel Adana’mıza yapılan en büyük yanlıştır.

Bu memleket sizi hak etmiyor, bu memleketin başına gelebilecek en kötü olay sizsiniz.

Tek yaptığınız tehdit etmek, dostlarımızı abilerimizi işiyle aşıyla tehdit etmek…

Bıçak kemiğe dayandı bilin!!!

Başaramadığın halde makam mevki işgal etmek en büyük ihanettir..

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com