Huriye Küpeli Kan’ı teşkilatlar benimsedi

Kayıt Tarihi: 14 December 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Bürokrat kimliğinden istifa ederek MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Huriye Küpeli Kan beklenenin aksine teşkilatlar tarafından benimsenerek takdir toplamaya devam ediyor.

Başarılı bir bürokrasi geçmişine sahip Huriye Küpeli Kan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa ederek MHP Genel Merkezinde Lider Devlet Bahçeli’nin hayır dualarını alıp Adana Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığı müracaatında bulunmuştu.

Siyasete hızlı bir giriş yapan Huriye Küpeli Kan, başta il başkanı Yusuf Kanlı ve Ocak başkanı Cem Tutsoy’u ziyaret etmiş ve buna teşkilat gezileri ve kamu adına görev yapan yöneticileri de ilave ederek süslemişti.

Devlet terbiyesi aldığı her halinden belli olan Huriye Hanım adaylığı için bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dün MHP Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Emre Dönmez, Karaisalı ÜIkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Esat Köse ve Karaisalı Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur’u makamlarında ziyaret etmişti.

Bugün de seçim çalışmalarına Tufanbeyli’de devam eden Huriye Küpeli Kan, Tufanbeyli Kaymakamı Zübeyir Yıldırım, MHP Tufanbeyli Ìlçe Başkanı Haydar Dömek, Saimbeyli Kaymakamı Mehmet Burak Eski, MHP Saimbeyli ilçe Başkanı Halil İbrahim Yağbasan, MHP Feke ilçe Bașkan Fikret Çilingir ve Feke Kaymakamı Koray Yanıktepe’yi makamlarında ziyaret etti.

Türkiye için Canla başla

Yerel seçimlere yaptığı çalışmalar ile renk katan ve herkesin takdirini toplayan Huriye Küpeli Kan yaptığı açıklamada “Aday adaylığı serüvenimiz başladığından bu yana sürekli tebrik telefonları ve mesajları alıyorum. Yaptığımız ziyaretlerde gösterilen ilgi ve alaka beni ziyadesiyle memnun ediyor. Bize olan inanç ve güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin de dediği gibi ‘Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye için Canla başla’ mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu dava Allah davasıdır, bu yol Yüce Türk milletinin yoludur. Bu kutlu dava için sahada olmaktan çok mutluyum. Rabbim ülkücü hareketin ve cumhur ittifakının yolunu açsın ve zaferler nasip etsin.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com