Huriye Küpeli Kan’dan efsane seçim startı

Kayıt Tarihi: 11 December 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa ederek MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı olan Huriye Küpeli Kan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

31 Mart seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa eden Huriye Küpeli Kan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek hayır duasını alıp müracaatını gerçekleştirmişti.

Aday Adaylığı sonrası yaptığı ziyaretler ile aktif bir seçim süreci geçiren Huriye Küpeli Kan'ın hızına yetişilemiyor.

Kadın aday olarak kimsenin beklemediği bir çaba sarf eden Huriye hanım partili partisiz tüm vatandaşların takdirini topluyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'ya, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy'a, ilçe başkanlıklarına ve ilçe ocak başkanlıklarına yaptığı ziyaretler büyük memnuniyet topladı.

Huriye Küpeli Kan'ın ziyaret ettiği ilçelerde kaymakamları ve belediye başkanlarını da ihmal etmeden ziyaret etmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Seçim sathı mahaline girilirken bu gayret ve çabası otoriteler tarafından olumlu karşılanırken Lider Devlet Bahçeli'nin de bu emeği boşa çıkarmayacağı son kulis bilgileri arasında yerini aldı.

Ne diyelim kazanan Huriye hanım ile birlikte MHP olsun!

3 Hilalimiz tıpkı Türk Bayrağımız gibi Adana semalarında dalgalansın.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com