Başkan Demirçalı: Yüreğir’i sporun başkenti yapacağız

Kayıt Tarihi: 07 August 2024 Kategori: Spor, Şehir: Adana

4-13 Eylül 2024 tarihlerinde Tayland Bangkok’da yapılacak Gençler Muaythai Dünya Şampiyonası’na Yüreğir Belediyesi’nin destekleri ile katılacak olan şampiyon sporcular Eda Erçin ve Barış Sevimli, antrenörleri Mehmet Yüksekyayla ile beraber Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret etti. Sporculara şampiyonada başarılar dileyen Başkan Demirçalı, Yüreğir’i sporun başkenti yapacaklarını söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Yüreğir Belediyesi’nin destekleri ile 4-13 Eylül 2024 tarihlerinde Tayland Bangkok'da yapılacak Gençler Muaythai Dünya Şampiyonası'na katılacak olan Yüreğirli genç sporcular Eda Erçin ve Barış Sevimli’yi makamında ağırladı. Antrenör Mehmet Yüksekyayla’nın eşlik ettiği Türkiye Şampiyonu sporcular, Başkan Demirçalı’ya madalya sözü verdi. Tek hedeflerinin birincilik olduğunu vurgulayan ve Tayland’dan madalya ile döneceklerini söyleyen sporcular Başkan Demirçalı’ya destekleri için teşekkür etti.

GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Gençlere başarılar dileyen Başkan Demirçalı, “Genlerimizle gurur duyuyoruz. Yüreğir’in çocukları mücadeleci olur, kararlı olur, azimli olur ve büyük başarılara da imza atarlar. Dikkat ederseniz Türkiye’ye mal olmuş birçok sanatçımız, sporcumuz Adanalıdır, Yüreğirlidir. Bu iki gencimizde başarıları ile bütün çocuklarımıza örnek olacaklar. Biz Yüreğir Belediyesi olarak, çocuklarımızın, gençlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Sporla buluşan bütün gençlerimize her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Yüreğir’i sporun başkenti yapacağız. Gençlerimiz yeter ki mutlu, huzurlu, sağlıklı olsunlar, uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Gençlerimize güveniyorum. Şampiyonada başarılar diliyorum. Yolları açık olsun.” dedi.

ŞAMPİYONLUK MADALYASINI YÜREĞİR’E GETİRECEĞİZ

Antrenör Mehmet Yüksekyayla ise Tayland’da yapılacak şampiyonaya Adana’dan dört sporcu katılacağını, bu sporculardan da ikisinin Yüreğirli olduğunu ifade ederek tek hedeflerinin birincilik olduğunu söyledi. Yüksekyayla, “Sağ olsun Başkanımızın destekleri ile şampiyonaya katılıyoruz. İnşallah birincilik madalyasını Yüreğir’e, başkanımıza getireceğiz.” diye konuştu. 

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com