Hakem : Cihan Aydın
Stadyum : Nef Stadı

3

Galatasaray SK

  • Abdülkerim Bardakci - 32
  • Mauro Icardi - 60 (P), 83
2

Ümraniyespor

  • Umut Nayir - 11
  • Oguz Gürbulak - 39
01 Şubat 2023 | 20:01

Canlı Anlatım

Galatasaray - Ümraniyespor Maçı Google News

Beğen
2 tepki
Maç Başladı90'Son düdük geldi! Galatasaray 3-2 kazandı!
89'Karşılaşmanın ikinci yarısına 6 dakika kayıp zaman ilave edildi.
Oyuncu Değişikliği88'Ümraniyespor'da Fatih Yiğit Şanlitürk oyunda. Kartal Kayra Yılmaz dışarı alındı.
Oyuncu Değişikliği88'Ümraniyespor'da Popov oyundan çıktı. Kayode maça dahil oldu.
Yazı Gol83'GOL! Galatasaray, Icardi'nin golüyle 3-2 öne geçti! Abdulkerim Bardakcı'nın ceza alanı içine ortasında harika bir kafa vuruşu yapan Icardi topu ağlara yolladı.
Oyuncu Değişikliği82'Ümraniyespor'da Geraldo dışarı alındı. Gheorghe oyunda.
Oyuncu Değişikliği78'Galatasaray'da Gomis oyunda. Kenara gelen isim Mertens oldu.
Sarı Karttan Kırmızı Kart77'Ümraniyespor'da Avounou ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Oyuncu Değişikliği76'Gaatasaray'da Sergio Oliveira yerini Juan Mata'ya bıraktı.
İsabetsiz Şut71'Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün harika bir verkaçla ceza alanına sokuldu. Yunus Akgün nefis bir vuruşla pozisyonu golle sonuçlandırmak istedi ancak meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı.
Oyuncu Değişikliği67'Ümraniyespor'da Onur Ayık oyundan alındı. Jesse Sekidika oyunda.
Gol60'GOL! Galatasaray'da Icardi panenka şeklinde vurduğu penaltı atışında topu ağlara yolladı! Galatasaray 2-2'lik beraberliği yakaladı.
Penaltı59'Galatasaray penaltı kazandı!
Köşe Vuruşu56'Galatasaray'da Sacha Boey ceza yayı üzerinden çok sert bir vuruş yaptı. Kaleci Orkun köşeye giden topu güçlükle kornere çeldi.
54'Ümraniyespor'da Onur Ayık sol kanatta çizgiye indi. Onur'un kale önüne ortasında Galatasaray savunması son anda araya girerek tehlikeyi önledi.
50'Galatasaray'da Oliveria ceza alanı dışından çok sert vurdu. Portekizli futbolcu çerçeveyi bulamadı.
Maç Başladı46'İkinci yarıya Ümraniyespor başladı.
Oyuncu Değişikliği45'Galatasaray'da Rashica ikinci yarıda sahada olmayacak. Yerine Dubois maça dahil oldu.
Oyuncu Değişikliği45'Galatasaray'da Emre Taşdemir ikinci yarıda yerini Yunus Akgün'e bıraktı.
DA'İlk yarı Ümraniyespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
İsabetsiz Şut45'Galatasaray'da Kerem'in sağ kanattan ortasında Icardi ceza alanı içinde nefis bir kafa vuruşu yaptı. Meşin yuvarlak çok az farkla üstten auta gitti.
45'Karşılaşmanın ilk yarısına 6 dakika kayıp zaman ilave edildi.
Sarı Kart45'Ümraniyespor'da Avounou, Oliveira'ya müdahalesi sonrasında sarı kartla cezalandırıldı.
Gol39'GOL! Ümraniyespor, Oğuz'un golüyle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı! Avounou'nun arka direğe ortasında Oğuz Gürbulak topun gelişine nefis vurdu ve Muslera'nın solundan, direk dibinden ağları buldu.
37'Ümraniyespor'da Avounou öne geçme şansını geri çevirdi. Ceza alanı içine gelen topa penaltı noktası üzerinde tek vuruş yapan Kongolu futbolcu, yine kaleci Muslera'ya takıldı.
Yazı Gol32'GOL! Galatasaray, Abdulkerim Bardakcı'nın golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Nelsson'dan seken top arka direkte Abdulkerim'in önünde kaldı. Abdulkerim Bardakcı tek vuruşa ağları buldu.
İsabetsiz Şut31'Galatasaray bir kez daha beraberlik golüne çok yaklaştı! Kerem'in pasında topla buluşan Icardi'nin ceza alanı içinde çok sert vuruşu üstten auta gitti.
Köşe Vuruşu27'Galatasaray çok etkili geldi! Mertens ceza alanı içinde sağ çizgiye indi. Kale önüne ortasında Sackey topu kornere yolladı.
18'Galatasaray'da Oliveira ceza sahası içinde topla buluşur buluşmaz çok sert bir şut çekti. Kaleci Orkun güçlükle topu kornere çeldi.
16'Ümraniyespor 2. gole çok yaklaştı! Geraldo sağ kanatta rakibinden sıyırılıp, ceza alanı içindeki Avounou'ya pasını çıkardı. Avounou müsait pozisyonda topu kaleci Muslera'ya nişanlayarak net bir fırsattan yararlanamadı.
Gol11'GOL! Ümraniyespor, Umut Nayir'in attığı golle 1-0 öne geçti! Sağ kanattan ceza alanı içine sokulan Geraldo, penaltı noktasındaki Umut'a pasını çıkardı. Umut Nayir müsait pozisyonda bu ikramı geri çevirmedi ve takımını öne geçiren golü kaydetti.
İsabetsiz Şut9'Bu kez Galatasaray etkili geldi! Rashica'nın sağ kanattan ceza alanı içine çevirdiği top savunmadan sekerek Mertens'in önünde kaldı. Mertens kale önünde çok sert vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.
8'Ümraniyespor etkili geldi! Onur Ayık sol kanatta Galatasaray savunmasının arkasına sarktı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yapan Onur, Muslera'yı geçemedi. Uruguaylı file bekçisinden çok kritik bir kurtarış geldi.
3'Galatasaray maça hızlı başladı! Sol kanattan gelişen atakta Mertens ceza sahası dışından uzak köşeye sert bir vuruş yaptı. Kaleci Orkun geçit vermedi.
Maç Başladı1'Karşılaşmaya ev sahibi Galatasaray başladı!
MÖ'Sarı-kırmızılı takımda Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 23. haftadaki Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
MÖ'Galatasaray'da HangiKredi Ümraniyespor müsabakası öncesinde 3 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
MÖ'Ümraniyespor: Orkun, Popov, Sackey, Epureanu, Onur, Kartal, Oğuz, Durel, Geraldo, Onur Ayık, Umut
MÖ'Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi
MÖ'Süper Lig’de olağanüstü bir istatistiğe sahip olan Galatasaray rakipleri ile arasındaki puan farkını korumak için kendi evinde galip gelmek istiyor. Sarı kırmızılı takım bu hafta Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

İLK 11

1Fernando Muslera13Emre Tasdemir45 25Victor Nelsson42Abdülkerim Bardakci93Sacha Boey27Sérgio Oliveira76 5Lucas Torreira10Dries Mertens78 26Milot Rashica45 7Kerem Aktürkoglu81 99Mauro Icardi

YEDEKLER

34Okan Kocuk2Léo Dubois46 40Emin Bayram88Kazimcan Karatas22Berkan Kutlu6Fredrik Midtsjö64Juan Mata76 11Yunus Akgün46 18Bafétimbi Gomis78 53Barış Alper Yilmaz81

İLK 11

13Orkun Özdemir16Onur Atasayar24Alexandru Epureanu90Strahil Popov88 14Durel AvounouÇift Sarı Kart20Oguz Gürbulak82 41Kartal Yilmaz88 5Isaac Sackey11Onur Ayik66 18Umut NayirSarı Kart29Geraldo82

YEDEKLER

35Berke Özer3Ermir Lenjani44Tomislav Glumac23Fatih Sanlitürk88 39Antonio Mrsic82 6Yunus Mertoğlu8Serkan Göksu0Olarenwaju Kayode88 7Valentin Gheorghe82 77Jesse Sekidika66