Google News

MHP Adana yeni İl Yönetimi Açıklandı

Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Bünyamin Avcı’dan boşalan MHP Adana İl Başkanlığı görevini, MHP Genel Merkezince atanan Yusuf Kanlı üstlendi. Yoğun katılımlı, coşkulu ve heyecanlı devir teslim töreninde birlik ve beraberlik mesajı verildi. MHP Adana İl Kurucu Yönetim Kurulu 90 kişiden oluşuyor ve önümüzdeki günlerde görev bölümü yapılacak.

Beğen
14 tepki
  • 27 Aralık 2022
  • 0
Font size:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı görevini Yusuf Kanlı üstlendi. Yaklaşık altı yıldır görev yapan Bünyamin Avcı, düzenlenen törenle görevini MHP Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’ya devretti.

Büyük coşku ve heyecana sahne oldu

Milletvekili aday adayı olmak için tüzük gereği istifa eden mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı, yerine atanan MHP Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’ya görevini devretti. Kanlı, törene eşi Demet Hanım ile birlikte geldi. MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen ve oldukça yoğun bir katılım görülen törende büyük coşku ve heyecan yaşandı.

Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri açıklandı

Bu arada, MHP Genel Merkezinin MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı başkanlığında oluşturulan Kurucu Yönetim Kurulu yetki belgesi de paylaşıldı. Buna göre 90 kişiden oluşan MHP Adana yeni İl Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde görev bölümü yapacak.

MHP-Adana-Yeni-Yonetim.webp

Yusuf Kanlı kimdir?

Daha önce farklı dönemlerde MHP Adana İl Muhasipliği, İl Başkan Yardımcılığı, Seyhan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Yusuf Kanlı, 2015 seçimlerinde de Adana Milletvekili Aday Adayı oldu. Yeminli Mali Müşavir ve Kamu Denetçisi olan Yusuf Kanlı, Demet Kanlı ile evli olup iki çocuk babasıdır.

Yusuf-Kanli-Devir-Teslim.webp

Kozan’da bir öğretmen evinde çıkan yangında öldü
Önceki HaberKozan’da bir öğretmen evinde çıkan yangında öldü
Adana Demirspor, 40 milyon Euro’luk yıldız futbolcunun peşinde!
Sonraki Haber Adana Demirspor, 40 milyon Euro’luk yıldız futbolcunun peşinde!
Benzer Haberler
© MHP Adana’da KAÇEP hamlesi!

MHP Adana’da KAÇEP hamlesi!

© MHP Adana İl’den depremzedelere iftar…

MHP Adana İl’den depremzedelere iftar…

© Huriye Küpeli Kan: Türk Milliyetçilerinin Adresi MHP’dir

Huriye Küpeli Kan: Türk Milliyetçilerinin Adresi MHP’dir

© Başkan Uludağ Sahada Hız Kesmiyor

Başkan Uludağ Sahada Hız Kesmiyor

    Yorum Yaz