Yeni bakandan Şakirpaşa Havalimanı açıklaması

Kayıt Tarihi: 10 June 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Valiliğinde İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi ziyaret için sabah saatlerinde hava yolu ile Adana'ya geldi. Ardından Çukurova Bölgesel Havalimanına geçen Bakan Uraloğlu, burada incelemelerde bulunduktan sonra Adana Valiliğine geldi. Vali Elban tarafından karşılanan Uraloğlu, ilk olarak valilik Şeref Defteri'ni imzaladı daha sonra İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıya, Adana Valisi Süleyman Elban'ın yanı sıra kent protokolü ile oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

GEREKLİ İDARİ KARARLARI ALIYORUZ

Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmayacağını dile getiren Bakan Uraloğlu "Çukurova Havalimanı'nın bir an önce bitireceğimizin sözünü verirken bir taraftan da Adana'da oluşmuş bir hassasiyetle karşı karşıya kaldık. Şakirpaşa Havalimanı'nın geleceği hakkında Cumhurbaşkanımız net bir açıklama yapmıştı. Adanalıların ne istediğini çok iyi biliyoruz. Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmaması için gerekli idari kararları alıyoruz. Bu şekilde bilinsin ve ayrı bir spekülasyon malzemesi yapılmasın." şeklinde konuştu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com