Hüseyin Bayrak: Bulut’un amacı Karalar’a seçim kaybettirmek mi?

Kayıt Tarihi: 19 January 2024 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeydan Karalar arasında geçen aday belirleme mücadelesine değinen gazeteci Hüseyin Bayrak “Amaç Zeydan Karalar’a seçim kaybettirmek mi?” diye sordu.

Efsane Radyo’da her Cuma saat 10’da moderatörlüğünü Recep Özcan’ın yorumculuğunu usta gazeteci Hüseyin Bayrak’ın yaptığı Yüzleşme programı bu haftaya da damga vurdu.

ZEYDAN BEY SEÇİM KAZANMAK İÇİN BURHANETTİN BEY KONGRE KAZANMAK İÇİN ADAY BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

Seçimler yaklaşırken CHP’nin merkez ilçe belediye başkan adaylarının belirlenme sürecine değinen Hüseyin Bayrak ”CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'dan Burhanettin Bulut’u sahneye sürmüş gözüküyor. Israrla Burhanettin Bulut’un elinden bir yapılanmaya doğru gidiliyor. Ben Burhanettin Bulut’un Adana'yı ve CHP’yi okuyabildiğini düşünmüyorum. Sadece "benim Belediyem olsun" mantığıyla yol gitmeye çalışıyor Açıkçası şunu söylemeye çalışıyor " Ya benim olsun kazansın, benim olmayacaksa kazanmasın" Bu da su anlama geliyor "Ya benim olsun ya da kara toprağın.” Zeydan Karalar seçimi kazanmak için aday belirleme çalışması yaparken Burhanettin Bulut kongreyi kazanmak için kendine yakın olan isimleri aday göstermeye çalışıyor.” dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com