Başkan Kanlı: Çok çirkin, çok ayıp, çağdışı

Kayıt Tarihi: 08 May 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Kılıçdaroğlu’nun Adana mitingi sonrası bir grup gencin Ak Parti Seyhan İlçe Binasını taşlaması üzerine açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ’Çok çirkin, çok ayıp, çağdışı’ dedi.

Millet İttifakı’nın Adana’daki İstasyon Meydanı'nda yaptığı miting sonrası bir grup kalabalık Adana Valiliği karşısındaki AK Parti Seyhan ilçe binasına taş yağdırdı. Saldırı sırasında bina önünde bulunan iki kişi başından yaralandı. Yaşanan vahim olay sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, sitemiz editörü Recep Özcan'ın konuya ilişkin sorularını cevapladı.

Başkan Yusuf Kanlı şunları söyledi:

"Her bulundukları ortamda demokrasiden, hoşgörüden, sevgiden bahsedip, bir başka siyasi partinin binasını taşlamak, savundukları değerle tamamen zıt bir durumdur. Ortamı germenin,
şiddete başvurmanın hiç kimseye yararı olmaz. Bu vesileyle ifade ediyorum; bu ülkeye, bu millete, milli, manevi değerlerimize hainlik etmeyen, düşmanlık etmeyen hiç kimseyi öteki görmedik, öteki görmeyiz. Umuyor ve diliyorum ki bu olayın organize ve sistematik arka planı olmasın. Ak Parti'ye, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com