Adana’da damat vahşeti! Eşini ve kaynanasını öldürdü, Kayınbirader ve kayınpeder ağır yaralı

Kayıt Tarihi: 03 May 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Adana’da cinnet geçiren bir kişi; karısını, kayınvalidesini, kayınbabasını ve engelli kayınbiraderin boğazlarını bıçakla kesti. Kayınbabası ve kayınbiraderi ağır yaralanırken karısıyla kayınvalidesi hayatını kaybetti.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Barış Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yabancı uyruklu Özgür Durmuş, henüz bilinmeyen sebepten dolayı karısı İptahal Baba ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet geçiren Özgür Durmuş, karısı İptahal Baba'nın boğazını bıçakla kesti. Özgür Durmuş ardından kayınbabası Abdo Baba, engelli kayınbiraderi Yahya Baba ve kayınvalidesi İnayet Hellah'ın de boğazlarını kesti.

Ardından Özgür Durmuş arabaya binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, kayınvalide İnayet Hellah'ın olay yerinde öldüğünü belirledi. Boğazları kesilen diğer kişiler ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Özgür Durmuş'un karısı İptahal Baba da hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Engelli kayınbirader Yahya Baba ve kayınbaba Abdo Baba'nın ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olayın şüphelisi Özgür Durmuş, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan kısa süre sonra yakalandı.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com