Google News

Kültür ve Turizm Bakanlığı 43 işçi alımı yapacak... Başvuru şartları ve detaylar

Kültür Bakanlığı bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda 43 işçi personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre alımlar iki farklı birimde görevlendirmek üzere yapılacak.

Beğen
  • 09 Temmuz 2021
  • 0
Font size:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye işletmesi Merkez Müdürlüğü (İstanbul Atatürk Kültür Merkezi İşletme Müdürlüğü) İSCİ ALIM İLANI

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi İşletme Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 2 nci maddesinin 2 nci fıkrasının (ğ) bendi gereğince, Ek1 tabloda kontenjan dağılımı ve asgari nitelikleri gösterilen unvan ve pozisyonlarda istihdam edilmek üzere mülakatla Otuz üç (33) işçi alınacaktır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye işletmesi Merkez Müdürlüğü (Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğü) IŞÇI ALIM İLANI

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 2 nci maddesinin 2 nci filcrasunn (ğ) bendi gereğince, Ek-1 tabloda kontenjan dağılımı ve asgari nitelikleri gösterilen unvan ve pozisyonlarda istihdam edilmek üzere mülakatla On (10) işçi alınacaktır.

Barış Pınarı bölgesinde 4 PKK/YPG'li terörist öldürüldü
Önceki HaberBarış Pınarı bölgesinde 4 PKK/YPG'li terörist öldürüldü
Çukurova Havalimanı bağlantı yollarındaki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı
Sonraki Haber Çukurova Havalimanı bağlantı yollarındaki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı
    Yorum Yaz