Google News

Kamuoyu Tepkili,Bakanlık ve Müfettişlerden Ses Yok

10 gün önce Bodrum ve Muğla hakkında bazı yazılar kaleme almıştım. Bu yazılarımda Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras’ın 3 dönem CHP’den Bodrum Belediye Başkanlığı yaptığını belirtmiştim.

Beğen
1 tepki
  • 06 Haziran 2024
  • 0
Font size:

Ondan önce ise Mehmet Kocadan bu görevde bulunmaktaydı. Şu anki Bodrum Belediye Başkanı olan Tamer Mandalinci ise Mehmet Aras’ın belediye yönetiminde başkan yardımcılığı yapmış ve her iki ismin de aynı zamanda akrabasıdır.

Devletimizin hazine arazilerini milli emlaktan kiralama yoluyla yaptıklarını ve ormanlık alanlarda ise çıkan büyük yangınlarda yeterince araştırılmadı ve güzelim orman alanları heder oldu sonucu ise Bodrum belediyesine ekmek çıkmış oldu.

Hazine ve milli emlak arazisi, tüyü bitmemiş yetim hakkıdır.

Yalıçiftlik, Kızılağaç ve Mumcular bölgelerinde binlerce bina bulunmakta olup, bunların bir kısmı ruhsatlı, bir kısmı ise ruhsatsızdır.

Bodrum Yakaköy'de Türkmen Mahallesi üzerine seçim vaadiyle 3-4 bin hanelik ruhsatsız kaçak binalar yapılmış ve bu bölgeye de KOBANİ adı verilmiştir.

Sayın Devlet Başkanım, devletimizin güvenliği yerel yönetimlerden geçmektedir. Doğu'da yasa dışı oluşumlar içinde olan belediyelere kayyım atadınız. Burayı da değerlendirip kayyım atamanız gerektiğine inanıyorum.

Bodrum Belediyesi yasa dışı işlere bulaşmışsa, gerekli önlemleri alacağınızdan eminim. Belki Orta Doğu ve dünyadaki sorunlarla ilgilenirken bu durum gözünüzden kaçmış olabilir. Devletimizin bekasının yerel yönetimlerden geçtiğini biliniz.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Gazeteci Ferhat Aydoğan

Baikan Uludağ: Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ancak gençlerimiz taşıyacaktır
Önceki HaberBaikan Uludağ: Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ancak gençlerimiz taşıyacaktır
Azim Deniz, ifşa ve şantaj suçundan hapis cezası aldı
Sonraki Haber Azim Deniz, ifşa ve şantaj suçundan hapis cezası aldı
Benzer Haberler
© Çakıcı'nın Danışmanı Tabipler Odasını Tehdit Etti

Çakıcı'nın Danışmanı Tabipler Odasını Tehdit Etti

© Ferhat Aydoğan: Biri de Bu Ahlaksızlığa Son Versin

Ferhat Aydoğan: Biri de Bu Ahlaksızlığa Son Versin

    Yorum Yaz