Google News

Emekli Tuğgeneral Arslan: PKK/PYD’nin elinde 8 helikopter daha var!

Irak’ın Duhok şehrine düşen Eurocopter AS350 tipi helikopter ile ilgili olarak, her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. PKK/PYD’nin bir değil, iki helikopterin düştüğünü ve toplam 9 teröristin öldüğünü açıklaması dikkatleri yeniden ABD ile terör örgütü işbirliğine çevirdi.

Beğen
1 tepki
  • 18 Mart 2023
  • 0
Font size:

PROF. DR. ESAT ARSLAN:HELİKOPTERLER ABD’DEN DEMONTE GETİRİLDİ VE MONTE EDİLDİ!

Sitemizin yazarı uluslararası ilişkiler, terör ve güvenlik uzmanı olan emekli tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan’dan ilginç iddialar geldi. Basın mensuplarına konuşan Arslan, helikopterlerin ABD’den parçalar halinde getirildiğini ve Suriye’de monte edilerek verildiğini ifade etti. Prof. Dr. Arslan, PKK’nın elinde 8 adet daha helikopter olduğunu söyleyerek teröristlere pilotluk eğitimi de verildiğini belirtti. Arslan konuşmasında, "Bu helikopterler tanksavarlarda beraber getirildi. Amerika’nın Suriye’de asker sayısı 900 olarak açıklansa da, aslında sayıları daha fazla. Düştüğü açıklanan iki helikopterde ölenlerin dördü pilot, diğerleride üst düzey teröristler.” dedi.

ABD VE İSRAİL’İN ÇILGINLIK İRAN İÇİN ÇILGINLIK PROJESİ BULUNUYOR!

Profesör Doktor Esat Arslan konuşmasının devamında, "Malum geçen hafta ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley,Kuzey Suriye’deki müttefiki “Suriye PKk’sının Uydu Devletçiği”nin ziyaretinin hemen arkasından, ayrıntıları eylem planı haline getirmek üzere ABD Merkez Kuvvetler Komutanı (CENTCOM) General Michael Erik Kurilla da bölgeye gelmişti. Zannediyorum bütün bunlar ABD-İsrail birlikteliğiyle beraber, İran’a yapılacak bir saldırının (ben buna çılgınlık diyorum) olasılığını arttırmaktadır. Bu olasılık, bundan tam 42 yıl önceİsrail tarafından Irak'ın “Osirak Nükleer Tesisi”ne,7 Haziran 1981 tarihinde yapılan (Opera Operasyonunu) anımsatmaktadır.” dedi.

“HEDEF 4 PARÇA DA TERÖR DEVLETİ KURULMASI!”

Arslan açıklamasının devamında, "Duhok’da iki helikopterin düşmüş olması iç harp manevrası prensibi gereği, bu harekat sırasında Suriye PKK'sının Haşdi Şaabi’ye angajesiyle görevlendirilmiş olabileceği olasılığını güçlendirmektedir. 'Suriye PKK’sı Uydu Devletçiği' olgusu, Ankara ve Şam rejimini birbirine yaklaştırmaktadır. Bu olgu,185.000 km.2 ‘lik Suriye topraklarının üçte birini elinde tutan, yüzde 70 su kaynakları ve neredeyse tüm petrol kaynaklarından yararlanan(Dört parçada terör devleti) olgusunun, Suriye ayağını teşkil eden bir örgütleşme sistematiğidir.“ ifadelerini kullandı.

“ABD BÜTÜN DÜNYADA PKK GİBİ ÖRGÜTLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEDİR!”

Arslan, açıklamasının son bölümün de ise, "Unutmayalım bölgede ABD’ye sadakatle hizmet en üst seviyededir. O kadar ki, (Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir.) değil (bize hizmet eder.) ABD mantalitesi egemendir. Hemen herkesin gönlünde, Kuzey Kore'nin 3 bin 500 km. Güneydoğusunda ABD'nin Pasifik'teki kalesi: Guam’a gidip (Kürt Coni) olmak yatmaktadır. Daha önce peşmergelerin burada yetiştirildiği gibi. Bölge lebalep genç işsizlerle dolu olduğu ve Amerikan özentiliği, ABD’ye 100-150 dolara istemediğin kadar adam bulmasına olanak sağlamaktadır. (Seç beğen al. Ölen ölür, yerine bir başkası,hem de yüzlercesinin arasından hemencecik bulunur.) ABD aynı bilgisayar oyunları gibi, bir başka can alır. Bölgedeki melanetine devam eder. ABD bu yüzden bütün dünyada, Suriye PKK’sı gibi örgütlerle işbirliği içerisindedir.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Superhaber

Bakan Akar: PKK/YPG destekçilerinin teröristlere verdiği helikopter düştü
Önceki HaberBakan Akar: PKK/YPG destekçilerinin teröristlere verdiği helikopter düştü
Kahramanmaraş sallanmaya devam ediyor: 4,6
Sonraki Haber Kahramanmaraş sallanmaya devam ediyor: 4,6
Benzer Haberler
© Bahçeli’den şehit yakınlarına telefon

Bahçeli’den şehit yakınlarına telefon

© MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 6 askerimiz daha şehit oldu

MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 6 askerimiz daha şehit oldu

© Irak’ın kuzeyinde 6 askerimiz şehit oldu

Irak’ın kuzeyinde 6 askerimiz şehit oldu

© Para vererek orman yaktırdığı öne sürülen bir kişi tutuklandı

Para vererek orman yaktırdığı öne sürülen bir kişi tutuklandı

    Yorum Yaz