Google News

Adana Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut görevini Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı Cem Tutsoy'a devretti.

Beğen
3 tepki
  • 25 Şubat 2022
  • 0
Font size:

Uzun bir süredir görevini layıkıyla yapan Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Çağrı Korkut genel başkan Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından görevinden alınarak yerine Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cem Tutsoy'u atadı. Cem Tutsoy aslen Kadirli'li olup Coğrafya Bölümü mezunudur. Bayrak değişimi bugün yapılırken değişim törenine MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve ocak yöneticileri katıldı.

BAŞARILAR DİLERİM

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden bu değişim sonrası "Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığına Cem Tutsoy atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Çağrı Korkut'a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ

Yeni atanan Cem Tutsoy editörümüz Recep Özcan'a yaptığı açıklamada "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin izni ve müsadesiyle, genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyin takdirleriyle Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Görevi devraldığım başkanımız Çağrı beye bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Allah'ın izniyle bizlerde ülkücü iradeyi Adana'mızda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğiz. Rabbim utandırmasın. Ülkücü camiamıza ve Adana'mıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR EDERİM

Değişim sonrası sosyal medya hesabından uzun bir teşekkür açıklaması yapan Çağrı Korkut "Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, hemşehrimiz, ağabeyimiz, Türkmen Beyimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin memleketi olan Adanamızda İki yıldır şanla, şerefle yürütmekte olduğum bir ömür boyunca şeref nişanesi olarak taşıyacağım Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı görevimi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit YILDIRIM’ın takdirleriyle Genel Başkan Yardımcımız Sn. Cem TUTSOY’a devretmiş bulunuyorum. Cem TUTSOY Başkanıma başarılar dilerim. Cenab-ı Allah kılıcını keskin eylesin.

İsimlerini sayarken unuttuğum ağabeylerim, ablalarım ve kardeşlerim de haklarını helal etsinler. Benden yana hakkım var ise herkese helaldir.
Allah’a emanet olunuz." dedi.

Adana-Ulku-Ocaklari-Gorev-Degisimi.webp

Galatasaray'ın Uefa Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu!
Önceki HaberGalatasaray'ın Uefa Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu!
Zelenskiy'den Putin'e 'Savaşı Bitirme' Çağrısı: Müzakere Masasına Oturalım
Sonraki Haber Zelenskiy'den Putin'e 'Savaşı Bitirme' Çağrısı: Müzakere Masasına Oturalım
Benzer Haberler
© Başkan Kanlı: Türkiye’siz bir dünya, MHP’siz bir Türkiye düşünülemez!

Başkan Kanlı: Türkiye’siz bir dünya, MHP’siz bir Türkiye düşünülemez!

© Ülkü Ocaklarından İP’e Pankartlı Mesaj: Adana’da İhanete Geçit Yok

Ülkü Ocaklarından İP’e Pankartlı Mesaj: Adana’da İhanete Geçit Yok

© MHP Adana İl’den depremzedelere iftar…

MHP Adana İl’den depremzedelere iftar…

© Huriye Küpeli Kan: Türk Milliyetçilerinin Adresi MHP’dir

Huriye Küpeli Kan: Türk Milliyetçilerinin Adresi MHP’dir

    Yorum Yaz