Zeki Kızılkaya: Burhanettin Bulut çok boş konuştu

Kayıt Tarihi: 19 December 2023 Kategori: Siyaset,

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne dün sabah şafak vakti yapılan operasyon sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un taş bina önünde yaptığı konuşmalarını değerlendiren usta gazeteci Zeki Kızılkaya “Burhanettin bey çok boş konuştu.” dedi.

Her Salı saat 10.00’da Efsane Radyo’da yayınlanan moderatörlüğünü Recep Özcan'ın yaptığı Özgür Ses programında konuşan gazeteci Zeki Kızılkaya CHP Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut hakkında yorumlarda bulundu.

CHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonunu sonrası taş bina önünde konuşan Burhanettin Bulut’un “Eğer bir yolsuzluk aranıyorsa hemen yanı başımızda Yüreğir Belediyesi’ne gitsinler.” Şeklinde konuşması üzerine Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i savunan Zeki Kızılkaya “Kendi belediye başkanının algı çalışmalarına gelmiş ve orada yapılan durumun yanlış olduğunu ifade ediyorsun. Ortada hiçbir şey yok kalkmış Yüreğir Belediyesine çatıyorsun. Senin elinde bir belge mi var? Neye göre konuşuyorsun? Senin belediye başkanın çıkıyor savcılığın yapmış olduğu emniyetin gelip evrakları topladığı bir yerde sen çıkmış eleştiri yapıyorsun. Ama elinde hiçbir belge olmadığı halde Yüreğir Belediyesi’ne topu atıyorsun. Bu bir genel başkan yardımcısının söyleyeceği bir söz mü? Burhanettin Bulut boş konuşuyorsun.” dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com