Yörük-Türkmenlere bir destek te MHP'li Varlı'dan geldi

Kayıt Tarihi: 10 July 2021 Kategori: Siyaset,

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının resmi bir dayanağı olmadan yıkmaya çalıştıkları Yörük-Türkmenlerin buluşma noktası olan Kıl Çadıra destek ziyaretinde bulundu.

Yıllardır Adana'da yaşayan vatandaşlara Yörük-Türkmenlerin kültürünü yaşatan Kıl Çadır'ı Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının hiçbir resmi dayanağı olmadan mobbing uygulayarak yıkmaya çalışmasına tepkiler dinmiyor.

Onlarca kişiyi istihdam etmesinin yanı sıra sıkma, börek, yayık ayran ve daha birçok geleneksel ürünleri Adanalılarla buluşturan Yörük Çadırı aynı zamanda birliğin beraberliğin bir arada olmanın odak noktasıydı. Bu minvalde yaşanan bu zorbalığa karşı destek ziyaretleride eksik olmuyor.

Son olarak MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Sümer Mahalle Muhtarı Mehmet Kutlu, Fatih Mahalle Muhtarı Vedat İnce ve partili yöneticiler ziyaret ederek desteklerini dile getirdiler. Gerek siyasi gerekse hukuki olarak Yörük-Türkmenlerin yanında olduklarını bildirdiler.

 
Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com