Yaparsa Şehmus Uçar Yapar

Kayıt Tarihi: 15 December 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

MHP ABB Meclis Üyesi ve Seyhan Belediye Meclis üyesi olan Şehmus Uçar, bizlere nasıl meclis üyeliği yapılmasının gerektiğini uygulamalı olarak öğretti.

Bir belediye meclis üyesinin görevi toplantılarda ve komisyonlarda geçirilmek istenen maddeleri sorgulamak,  yapılan yanlışlara karşı net bir tavır ortaya koymaktır.

Kendisini seçen vatandaşlara karşı en büyük sorumluluk vazifesi böyle davranmak olan meclis üyeleri günümüzde maalesef böyle davranmamaktadırlar.

Hepsini kapsamaz bu söylediklerimiz fakat iş takipçiliği yapan, başkanların emir erleri olan ve kendi menfaatlerini halkın menfaatinden üstün gören meclis üyeleri ne yazık ki çoğunluktadırlar.

Şehmus bey ve onun gibilerini elbette tenzih ediyoruz.

Tam enseyi karartacağımız zaman umut ışığı olarak karşımızda duran ve vatandaşların haklarını canla başla savunan bir kahraman bulduk.

Kendisi yaklaşık 10 senedir MHP Seyhan Belediye Meclis üyeliğini yürüten ve son 5 aydır da Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Şehmus Uçar’dır.

Büyükşehir meclis üyesi olmasıyla adından sıkça söz ettiren Şehmus bey yaşanan yanlışlara dur diyerek adeta tek başına muhalefet yaptı.

Sözünü esirgemeyen yapısı, haksızlık karşısındaki tutumu ve vatandaşların zararına olacak her türlü karara şiddetle karşı olan tavırlarıyla bizlere işini hakkıyla yapan bir meclis üyesi de varmış dedirtti.

Çünkü o büyükşehir meclis üyesi olmadan şenlik içinde geçen ABB Meclisi onun gelmesiyle söz düellolarının yaşandığı bir hal aldı.

Yanlış bilgilerle halkın kandırılmasına göz yummadığını yapılan bir yolsuzluk veya usulsüzlük varsa bunu halka ifşa ettiğine şahit olduk.

Yaklaşan seçimler ile seni daha iyi yerlerde görmek isteyen halkın desteğini de almışken başkanlık sana çok yakışır Şehmus başkan.

Bu millet senin hizmetlerini asla unutmayacaktır.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com