Vincenzo Montella, Fenerbahçe’ye koptu geliyor

Kayıt Tarihi: 12 June 2023 Kategori: Spor, Şehir: Adana

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Vincenzo Montella ile devam etmeyeceklerini açıkladı. Montella’nın Jorge Jesus yerine Fenerbahçe’nin başına geçmesi bekleniyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bu sezon mavi-lacivertli takımla başarılı bir sezon geçiren ve Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Murat Sancak katıldığı canlı yayında, şunları dedi:

"Şu dakikadan itibaren Montella ile devam etmiyoruz. Ayrıldık. Hayırlı uğurlu olsun iki taraf için de. Helalleştik. Kendisi de açıklayacaktır. Her zaman kapımızın açık olduğunu söyledik. Vedalaştık. Çok sevdiğim bir insan. Anlaşamadığımız noktalar oldu ama doğaldır. Değerli, Beraber iş yapılabilecek bir adam."

"Fenerbahçe alırsa hayırlı olsun"

Sancak ayrıca şu açıklamaları yaptı:

"Bir teklif yaptık kendisine. Kendisi dinlenmek istediğini söyleyince üstelemedik. Fenerbahçe'ye gittiğini zannetmiyorum. Daha önce Trabzonspor'la anıldı. Trabzonspor yöneticileri o nezaketsizliği yapmadılar, hepsi bizim dostlarımız. Onu demiştim hatta bazı Trabzonlular bana kızmıştı. Fenerbahçe'nin de böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ne Ali Başkan'ım yapar ne yöneticileri yapar. En azından danışırlar. Ama Fenerbahçe'ye önerildiğini biliyorum. Sorulmadığı için gönül koyarım ama Fenerbahçe alırsa hayırlı olsun."

Fenerbahçe her konuda anlaşmaya vardı

DHA'nın haberine göre; Jorge Jesus'un ayrılık kararını kulüp Başkanı Ali Koç'a yaklaşık 2 hafta önce ilettiği öğrenilirken, kesin ayrılık neticesinde Koç'un Montella ile görüştüğü ortaya çıktı.

İtalyan hoca ile Ali Koç'un birkaç gün önce bir araya geldikleri ve her konuda anlaştıkları öğrenildi.

Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Lucescu'nun isimleri çeşitli kaynaklarca ortaya atılırken, Fenerbahçe Yönetimi'nin bu isimlerle temas kurmadığı ve en ciddi adaylarının Montella olduğu öğrenildi.

Öte yandan anlaşmanın yakın zamanda resmen açıklanması bekleniyor.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com