Teşekkürler Metin KORKMAZ

Kayıt Tarihi: 16 October 2023 Kategori: Spor, Şehir: Adana

A Milli Futbol Takımı’nın Teknik Direktör olarak Vincenzo Montella’yı tercih etmesinin çok doğru bir karar olduğunu söyleyen Rifat Söylemez ’Tek üzüntüm galibiyet sonrası yaşanan mutluluğu keşke Adana’da yaşasaydık’ dedi.

Efsane Radyo'da yaptığı programlar ile Adana ve ülke gündemine dair gündem belirleyen usta gazeteci Rifat Söylemez bugün yaptığı programda A Milli Futbol Takımını, Vincenzo Montella'yı, Metin Korkmaz'ı ve Adana Demirspor'u enine boyuna konuştu.

SEVENLER BULUŞSAYDI ADANA İÇİN LEZZET FESTİVALİ'NDEN DAHA ÇOK TANITIM OLURDU

Dün akşam yaşanan galibiyet sonrası A Milli Takımını Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na götüren teknik direktör Vincenzo Montella'ya methiyeler dizen Rifat Söylemez "Bir adam çıktı 5 günde öyle bir dokunuş yaptı ki Türkiye'ye yıllardır unuttuğu sevinçleri ve mutluluğu yaşattı. Ulusal birçok tv kanallarında niye yerli hoca olmadı eleştirisi yapıldı. Yorumcuların unuttukları şey aidiyet duygusunun önemiydi. Vincenzo Montella Adana Demirspor'da oynattığı muhteşem futbolu A Milli Futbol Takımımıza da aşılayarak bizlere özlediğimiz o heyecanı tekrar yaşattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizlere böyle bir ismin varlığını hatırlarak üzerinde büyük emekleri olan Metin Korkmaz'ı tebrik ediyorum. Tek üzüntüm galibiyet sonrası yaşanan mutluluğu keşke Adana'da yaşasaydık. Maalesef Murat Sancak'ın zemini gerekçe göstermesi sonucu maç Konya'da oynandı. Adana Demirspor taraftarı ve Montella hoca bu sevinci birlikte yaşayamadı. Birlikte Adana Kebabı yiyemediler. Herhalde 3 günlüğüne 25 milyon TL para harcanan Lezzet Festivali'nden daha değerli bir tanıtım olurdu." yorumunda bulundu.

METİN KORKMAZ'A SAHİP ÇIKALIM

Metin Korkmaz konusunda Adana Demirspor taraftarına seslenen Rifat Söylemez "Adana Demirspor taraftarına tavsiyem bütün başarıların ardındaki isim Metin Korkmaz'a sahip çıkın. Gitmesine asla izin vermeyin. " diyerek çağrıda bulundu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com