Söylemez: Şehmus UÇAR, Zeydan başkanı ilk günden zıplattı!

Kayıt Tarihi: 17 April 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

ABB Meclisi’nde MHP’li meclis üyesi Şehmus Uçar’ın yaşanan yolsuzluk, haksızlık ve hukuksuzluklarını Zeydan Karalar’ın yüzüne söylemesi üzerine yaşananları değerlendiren Rifat Söylemez ’Zeydan başkan, ilk konuşmasında seni zıplatmayı başaran Şehmus Uçar gerçeğiyle yüzleş bence’ dedi.

Milletvekili olmak isteyen meclis üyelerinin istifa etmesi üzerine Seyhan Belediye meclis üyesi Şehmus Uçar ABB meclis üyesi oldu. 10 gün önce Seyhan Belediye Meclisi'ne katılan Şehmus Uçar oranın faaliyet raporunda kent meydanında yapılan yerdeki öğrenci yurdunu Seyhan Belediyesi faaliyet raporunda gördüğünü söyledi. Geçen hafta yapılan ABB meclisindeki faaliyet raporunda aynı yurt binasını görmesi üzerine tepki gösterdi. Bilboard meselesini ve Zeydan başkanın borçlu belediye devraldık algısı oluşturarak hizmet üretmediği konusunu gündeme getirmesi üzerine Zeydan başkan küplere bindi. Hakaret ve küfürler havada uçuştu. Meclis oturumuna ara verildi.

ZEYDAN BAŞKAN ÖFKE KONTROLÜ TEDAVİSİ OL

Usta Gazeteci Rifat Söylemez Radyo Çukurova'daki programında Zeydan Karalar'ın gösterdiği tepki karşısında dik duran Şehmus Uçar için "Meclis 4 yıldan bu yana muhalefet yapabilen bir kişiyle karşılaştı. Zeydan başkan alışık değil böyle gerçeklerin yüzüne vurulmasına. Şehmus Uçar'ı takdir ettim. Dik durdu. Lafını sözünü esirgemedi. Zeydan başkanı ilk günden bu kadar zıplattıysa ilerleyen günlerde başkanın öfke tedavisi olması lazım. Ortada bir tane yurt var. Sahiplenen iki belediye var. Akif Kemal Akay yalan söylemeyen biri olduğuna göre hizmet Seyhan Belediyesi'ne aittir. Zeydan başkan kutsal olan makamdır. Siz değil!" şeklinde konuştu.

MUSTAFA BAYAR KIBLENİZİN YÖNÜ MÜ DEĞİŞTİ?

Şehmus Uçar'ın Zeydan başkan aleyhine söylediği sözler üzerine meclis karışmıştı ve MHP'li meclis üyesi Mustafa Bayar Zeydan Karalar'dan yana tavır sergilemişti. Bu tavır karşısında arkadaşına siper olması gerektiğini söyleyen Rifat Söylemez "MHP Meclis Üyesi Mustafa Bayar ben sizi Zeydan beyin güvenlik elemanı zannettim. Beyefendi kıblenizin yönü mü değişti? Orada saldırıya uğrayan Şehmus Uçar'dır. Arkadaşının önünde siper olman gerekirken Zeydan beyle beraber partilinize tavır aldınız. Size hiç yakıştıramadım." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com