Söylemez: Milli Emlak arazileri kimlere peşkeş çektiriliyor?

Kayıt Tarihi: 04 July 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Sosyal medyada sıkça konuşulan ve Adana’nın kanayan yarası haline gelen kamu arazilerinin ecri misil bedeli ile talan edilmesine değinen Rifat Söylemez ’Buradan Adana valimize çağrımdır. Milli Emlak personelleri ve muhtar ilişkileri mercek altına alınmalıdır.’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde Dörtler mahallesinin göle bakan tarafındaki ormanlık arazide yangın çıkması sonrası sosyal medyada sıkça konuşulan milli emlak arazilerinin muhtarlar aracılığı ile bazı insanlara ecri misil karşığı peşkeş çektirildiği iddiaları üzerine konuşan usta gazeteci Rifat Söylemez "Hazineye ait araziler ecri misil yöntemiyle işgal edilerek talan ediliyor. Sonra 3. şahıslara ayrıca satıldığı iddia ediliyor. Buradan Adana Valimiz sayın Süleyman Elban beye sesleniyorum; Göl kenarındaki yangınlar araştırılsın. Milli Emlak personelleri ve muhtar ilişkileri mercek altına alınsın. Bugüne kadar yapılan yolsuzluk ve usulsüzlüklerin üzrine gidilsin. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yedirilmesin." yorumunda bulundu.

LEZZET FESTİVALİ ADI ALTINDA ADANA SOYULMASIN

Pekin ördeği pişirmek için Çin'den aşçı getirildiğini söyleyen Rifat Söylemez "Adana'da gece yatağa aç giren çocuklar var. Yılda 18 milyonu 3 günlük eğlence için sokağa atmayın. Onun yerine aş evleri yapın, ihtiyaç sahiplerine yardım edin. Pekin'den Adana'ya ördek pişirmeye aşçı getirilmez. Yazıktır, günahtır." şeklinde konuştu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com