Söylemez: Klimalı durak yapmak bu kadar mı zor?

Kayıt Tarihi: 18 July 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Şehir hastanesi önünde klimalı durak koymayarak 50 derece sıcakta vatandaşların çile çekmesine neden olan Zeydan Karalar’dan umudunu kestiğini söyleyen Rifat Söylemez ’Adana İl sağlık müdürü Halil Nacar ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Zeydan Karalar yapmıyorsa bu hizmeti siz yapın’ dedi.

Adana Şehir Hastanesi'ne tedavi olmak için giden hastaların veya hasta yakınlarının yaz aylarında Adana'nın kavurucu sıcakları altında perişan olduğunu söyleyen usta gazeteci Rifat Söylemez "Zeydan başkan klimalı durak yapmak çok mu zor. Burada vatandaşlar 50 derece sıcakta kahrolurken neden çare üretmiyorsun. Benim artık senden faydalı bir hizmet gelmesi konusunda umudum kalmadı. Bak firmalarına da para aktarmak için bir fırsat çıktı. Bir klimalı durağı yapmak bu kadar mı zor?" şeklinde konuştu.

O YAPMIYORSA SİZ YAPIN

Adana il sağlık müdürü Halil Nacar ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e seslenenen Rifat Söylemez "Zeydan başkan yapmazsa yapmasın. Halil Nacar hayırsever iş adamlarına rica etseniz o klimalı durağı yapar. Ya da Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir o sıcakta otobüs bekleyen hastalara veya yakınlarına soğuk meşrubat ikramında bulunabilirsiniz. Halil Nacar ve Fatih Mehmet Kocaispir'in bu işin üstesinden geleceği inancım tamdır." dedi.

ZEYDAN BAŞKAN HAKİKATEN HESAP ADAMIYMIŞSIN

Belediye otobüs tamirine ödenen ücretlerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Rifat Söylemez ’Beydağı firmasına günlük ödenen ücretten rahatsızlık duyuyorduk, beterin beteri varmış. Yeni firmaya ödenen rakam öncekine rahmet okuttu. Önceden Beydağı firmasına günlük 237 bin Tl ödeniyordu. 90 günlük yapılan ihale Hanzede firmasında kaldı. O firmaya günlük KDV dahil ödenecek ücret 504 bin TL. Zeydan başkan hakikaten hesap adamıymışsın. Eski devlet bakanlarından Adnan Kahveci'nin tarihe not düşülen çok güzel bir sözü var; Devlet adamları fakir ölmelidirler ki, idare ettikleri milletler zengin ve mesut olsunlar.’ dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com