Söylemez: CHP’yi Adana’da Mert Karalar’ın oyuncağı olmaktan kurtarın

Kayıt Tarihi: 06 June 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Seçim sonuçları sonrası CHP Adana’nın tüm üyelerini silip cumhurbaşkanı adayı için toplanan imza kampanyası gibi yeniden partiye üye kayıtları yapın diyen Rifat Söylemez ’Zeydan beyin emir eri olarak yazdığı isimler değil bu partiye gönül veren herkes CHP’nin yetkili kurullarını seçsin.’ dedi.

Zeydan Karalar ve oğlu Mert Karalar'ın CHP Adana il örgütünü istediği gibi dizayn ettiğini söyleyen usta gazeteci Rifat Söylemez "Adana dahil tüm Türkiye'deki CHP üyeleri silinsin. Cumhurbaşkanı adayı olmak için imza kampanyası düzenlendiği gibi partiye üye kayıtları yapılsın. Zeydan bey ve onun gibi isimlerin emir eri olacak isimlerden oluşan bir partiyle başarı elde etmek mümkün değildir. Zeydan başkan iş takipçisi yapan mahallenden arkadaşın Serkan Hepsağ, Muhsin Yamanyılmaz ve Remzi Ümit Yılmaz'ın CHP'ye ne emeği varda kurultay delegesi yazdın? Vatandaşların tamamı partiye üye olabilsin ve partinin yönetici organlarını bu partiye gönül veren insanlar belirlesinler." yorumunda bulundu.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA OPERASYON YAPARSA KİMSE ŞAŞIRMASIN

Ak Partilileri suçlayan ithamlar ortadayken CHP'li belediyelerin onlardan kötü durumda olduğunu söyleyen usta gazeteci Rifat Söylemez "Yarın birgün yerel seçimlerden önce Adana Büyükşehir Belediyesi ile iligi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir tasarrufta bulunursa buna kimşe şaşırmasın. Bunun kumpas olduğunu da kimse söylemesin. Bugün Türkiye'de Ak partililer yapıyor diye aynı yanlışları CHP'lilerin yapmasını savunmak kadar ahlaksızca birşey olamaz. Adana Büyükşehşir Belediyesi, Zeydan Karalar döneminde 4 yıldır kendi yarattığı yandaşlarına talan ettiriliyor. Tıpkı Seyhan'ı 5 yıl talan ettirdiği gibi!" diyerek şimdiden uyardı.

SATIN ALMANIN ŞOVUNU YAP, SONRA GEL 10 MİLYONA ARAÇ KİRALA

Geçtiğimiz günlerde Adana Büyükşehir Belediyesi, kiralama yerine iş makilerini satın aldıklarını övünerek basına servis etti. Daha bu konu tazeliğini korurken ekmek dağıtımı yapmak için 10 milyon liralık kiralık araç ihalesi yapıldığını duyuran Rifat Söylemez "Biz seçimler ile meşgulken Zeydan Karalar ve saz arkadaşları ellerindeki enstrümanları kullanarak çalmaya devam etmişler. Hem satın almanın şovunu yap, kamuya faydalı olduğunu anlat sonrada halk ekmek büfelerine üretilen ekmekleri dağıtmak için araç kiralama ihalesi yap. Bunu da 21-b üzerinden yap. Peki kim alıyor bu ihaleyi? Sinekle mücadele için araç temin eden Kozanlı Ertan Karaoğlu. Kiralama bedeli ile taşıma yapacak araç filosunu satın alırsın. Hatta ikinci el alsan daha çok araç temin edebilirsin." ifadesini kullandı.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com