Söylemez: Adana Büyükşehir Belediyesi’nde hırsızlık tam gaz devam ediyor

Kayıt Tarihi: 04 May 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

ABB’de gün geçmiyor ki yeni bir skandal ortaya çıkmasın! Bilboard ihalesini alan firmaya dosya incelemede denilerek Cem Oğulhan’ın sahibi olduğu Eylül Ajans üzerinden hortuma devam edildiğini söyleyen Rifat Söylemez ’Adana Büyükşehir Belediyesi’nde hırsızlık tam gaz devam ediyor’ dedi.

Haftalardır Radyo Çukurova'da yaptığı yayınlar ile Adana kamuyounun dikkatini bilboard hırsızlığına çeken usta gazeteci Rifat Söylemez "Bilboard hırsızlığı yapılıyor diye haftalardır Adana kamuoyunu bilgilendiriyorum. Yaptığımız yayınlar neticesinde 2,5 yıldan bu yana yapılmayan bilboard ihalesi yapıldı. Haliyle Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bu zaman zarfında uğradığı zarar gün yüzüne çıktı. Zeydan başkan savcılığa giderek gereken hukuki ihbarı yapmaz ise 15 Mayıs sabahı kendim savcılığa giderek bu organize çeteyi ihbar edeceğim" şeklinde konuştu.

BİR YANDA ÇALANLAR, BİR YANDA ÇALDIRANLAR HESAP VERECEK

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bilboard işinde hırsızlık tam gaz sürüyor diyen Söylemez "Bilboard ihalesini kazanan firmanın dosyası “incelemede” denilerek onaylanmazken, Eylül Ajans sahibi Cem Oğulhan ve ortakları seçimde hortuma devam ediyor. Bilboard hırsızlığında emniyet bir yanda çalanlar, diğer yanda çaldıranları karşısına alarak ABB'deki talanı, vurgunu, soygunu gün yüzüne çıkarmalıdır. Soygunun ardında Genel sekreter yardımcısı Tükan Eşli, Mürüvet Sızlı, Seyhan'dan nakil Türkmenbaşındaki arsa satışında Zeydan başkan ile yargılanan Kamulaştırma İstimlak Daire Başkanı Turan Yılmaz, Cem Oğulhan ve ortakları ve hepsini geride kontrol eden Zeydan başkanın oğlu Mert Karalar var. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalamayacaksınız." diyerek kamunun malını çalan hırsızlarla olan mücadelesini devam ettireceğini söyledi.

ZEYDAN BAŞKAN, İLK DEFA AK PARTİ'DEN BU TONDA YANIT ALDI

İsim vermeden radyomuzu referans göstererek bilboard meselesini ve afişlerinin hukuksuzca söküldüğünü söyleyen Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay "ayağını denk al Zeydan Karalar" dedi.

Böyle bir meydan okumanın ilk defa yaşandığını söyleyen Rifat Söylemez "Adana Büyükşehir Belediyesi'ndeki vurgun, talan ve hırsızlık konusunda ilk defa Ak Parti cephesinden bu tonda bir açıklama geldi. Mehmet Ay Adana Valiliğini, savcılığı ve emniyeti harekete geçirse şimdiye çoktan bu organize yapı çökertilmişti." dedi.

MİLYONLAR KİMLERİN CEBİNE GİRİYOR?

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin İl Seçim Kurulu arasında reklam tarifesi anlaşması yapıldığını söyleyen Rifat Söylemez "Adana İl Seçim Kurulu ile Büyükşehir Belediyesi arasında reklam alanlarıyla ilgili anlaşma yapıldı mı? Fiyat tarifesi belirlendi mi? Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde kamu kazanırken, tüyü bitmemiş yetim hakkı korunurken Adana’da milyonlar kimlerin cebine giriyor?" şeklinde konuştu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com