Soner Çetin: CHP’den istifa ettim, Çukurova’ya yeniden aday olacağım

Kayıt Tarihi: 13 February 2024 Kategori: Siyaset, Güncel, Şehir: Adana

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin “Kibir abidesi insanların, ırkçılık yapan insanların ne hale düştüğünü 31 Mart’ta göreceğiz. Bana tüm partilerden adaylık teklifi geliyor. Kararımı en kısa sürede verip Çukurova için adaylığımı açıklayacağım.” Dedi.

Efsane Radyo’da moderatörlüğünü Recep Özcan’ın yorumculuğunu Zeki Kızılkaya’nın yaptığı Özgür Ses programına canlı telefon bağlantısı gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin CHP’den istifa ettiğini söyledi.

TÜM PARTİLERDEN ADAYLIK TEKLİFİ ALIYORUM

Yayın içinde çok önemli açıklamalarda bulunan Soner Çetin “Adana’nın bu hale gelmesinde birinci derecede pay sahibi olan Burhanettin Bulut’tur. Burhanettin Bulut’u kendi ellerimle 2014 seçimlerinde meclis üyesi adayı yazdım. Adana’ya böyle bir siyasetçi kazandırdığım için pişmanım. Zeydan Karalar’da bu tabloda payı olanlardandır. Zeydan bey kamuoyunda hizmet yapmayan sadece algıyla işi götürmeye çalışan bir belediye başkanı olarak kendini bitirdi. Adana’nın sadece 1-2 güney mahallesine güvenip seçimi kazanabileceğini zannediyorsa yanılıyor. Yazık ettiler Adana’ya. Kibir abidesi insanların, ırkçılık yapan insanların ne hale düştüğünü 31 Mart’ta göreceğiz. CHP’den istifa ettim. Bana tüm partilerden adaylık teklifi geliyor. Kararımı en kısa sürede verip Çukurova için adaylığımı açıklayacağım.” Dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com