Şehmus UÇAR: Zeydan Karalar’ın ayarlarıyla oynayacağız

Kayıt Tarihi: 17 April 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, çok konuşulan olaylı meclis toplantısından sonra yaptığı açıklamada ’Zeydan bey bırakın halka yalan söylemeyi, kendi genel başkanlarını bile kandırmıştır.’ dedi.

Radyo Çukurva'da Esma Doruk'un hazırlayıp sunduğu Siyasetin "e" Hali programının konuğu MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar oldu. Olaylı meclis sonrası ilk kez mikrofonlar karşısına geçen Şehmus Uçar, Zeydan Karalar ile yaşadığı polemiği anlattı.

KENDİ GENEL BAŞKANLARINI BİLE KANDIRDILAR

Alt geçit açılışında sanki Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir yurt yapılmış gibi kendi genel başkanlarına açtıran Zeydan Karalar'ın bırakın halkı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bile kandırdı diyen Şehmus Uçar "Kemal Kılıçdaroğlu'na alt geçit açılışında 14/10/2022 tarihinde Seyhan Belediyesi'nin kabulünü yaptığı yurdu kendi hizmetiymiş gibi açtırdılar. Siz kendi genel başakınınızı kandırmışsınız, genel başkanınızı aldatmışsınız. Adana'daki vatandaşları aldatmanız o zaman size bu doğal gelebilir. Ortada yurt yok. ASKİ su vermemiş. Sahra hastanesinde yaptıkları hatanın aynısını yurt olayında da yaptılar. Seyhan Belediyesi'nin yaptığı yurdu kendi faaliyet raporlarında geçirmişsiniz dediğimizde yayını kestiler. Birde demokrasiden dert yanarlar." dedi.

GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ

Mecliste yaşanan gerginlik sonrası kimse sineceğimizi zannetmesin diyen Şehmus Uçar "Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak Adanalı hemşehrilerimizin hakkını mecliste aramaya devam edeceğiz. Kimseden korkumuz yok. MHP Adana İl Başkanımız Yusuf Kanlı, Adana Milletvekillerimiz Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, Ocak başkanımız Cem Tutsoy ve MHP'li meclis üyelerimiz her daim yanımda olduklarını dile getirdiler. Bizlerde halkımızdan aldığımız güç ile Zeydan başkanın yaptığı yanlışlıklar, hukuksuzluklar ve yolsuzluklar karşısında her daim karşısında duracağız. Zeydan beyin ayarlarıyla oynayacağız." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com