Şehmus UÇAR sordu, Zeydan Karalar çıldırdı!

Kayıt Tarihi: 14 April 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyet raporu hakkında toplanan Mecliste Şehmus Uçar’ın sorduğu sorular karşısında Zeydan Karalar küplere bindi ve konuşmayı sonlandırmak için meclis üyeleri araya girdi.

Kilithaber.com / Özel

Adana Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı 5. Oturumunda MHP Meclis Üyesi Şehmus Uçar söz alarak "Zeydan Karalar'ın bugün borçlu belediye devraldık diyerek mağdur edebiyatı yaptığını biz Seyhan Belediye başkanlığı döneminden iyi biliyoruz. Seyhan Belediyesi'nde muhasebeleştirilmemiş borçlar ile 500 milyon TL borç ve yarım bıraktığı projeleri daha saymıyorum." dedi.. 

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ZARARI 30 MİLYON TL

Bilboradlar ile ilgili kendinizi savcılığa suç duyurusunda bulunun diyen Şehmus Uçar "2 yıldan bu yana Adana Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 30 milyon TL zarara uğratıldı. İhale yapılmadan ecri misil yöntemiyle bilboardları peşkeş çektiniz. Vakit kaybetmeden kendinizi ve kurumunuz hakkında savcılığa giderek suç duyurusunda bulunun" dedi. Bu durum karşısında sinirlenen Zeydan Karalar yalan söylüyorsun diyerek Şehmus Uçar'ı konuşturmamak için üzerine yürüdü. Küfür ve hakaretlerin havada uçuştuğu ortamda MHP grup Başkanvekili Cemal Demirdağ ve meclis üyelerinin araya girmesiyle oturuma ara verildi.

Aradan sonra Şehmus Uçar'ın konuşmalarına dayanamayan ABB başkanı Zeydan Karalar meclisi terk etmek zorunda kaldı.

İŞTE HARERETLİ DAKİKALARIN YAŞANDIĞI O ANLAR

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com