Mario Balotelli Kankasını Türkiye'ye Getiriyor! Yılın Transfer Bombası

Kayıt Tarihi: 23 February 2022 Kategori: Spor,

Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Mario Balotelli'nin Inter'de forma giyen Roberto Gagliardini'yi Türkiye'ye getireceği iddia edildi.

Mario Balotelli'nin İtalya Serie A ekibi Inter'den arkadaşı Roberto Gagliardini'yi Adana Demirspor'a getireceği iddia edildi. Adana Demirspor'un geçtiğimiz ara transfer döneminde de girişimlerde bulunduğu ve Inter'de istediği forma şansını bulamayan Gagliardini'ye Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'u tavsiye ettiği öne sürüldü.

MARIO BALOTELLI, ADANA'YA İTALYA'DAN ARKADAŞINI GETİRİYOR

İtalya'dan seriebnews'in haberine göre; Mario Balotelli'den sonra ikinci bir İtalyan oyuncu Türkiye'ye gelebilir. Serie A ekibi Inter'den ayrılacak olan oyuncular arasında Roberto Gagliardini, önümüzdeki yaz Mario Balotelli'nin yanına gelebilir.

MARIO BALOTELLI, TAVSİYE ETTİ

Haberde bu sezon Inter'de 16 maçta yalnızca 596 maçta forma şansı bulan Roberto Gagliardini'nin önümüzdeki yaz takımdan ayrılarak daha çok şans bulabileceği bir takıma gitmek istediği ve Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'u tavsiye ettiği belirtildi.

ROBERTO GAGLIARDINI'NIN PERFORMANSI

Geçtiğimiz ara transferde de Adana Demirspor'un transfer etmeye çok yaklaştığı Roberto Gagliardini, bu sezon Inter'de 16 resmi maçta 596 dakika süre alabildi. Takımına 2 gol ve 1 asist katkıda bulunabilen 27 yaşındaki oyuncu, yalnızca 6 maçta ilk 11'de yer aldı.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com