Kocaispir, Bulut’a Tazminat Davası Açacak!

Kayıt Tarihi: 19 December 2023 Kategori: Siyaset, Güncel, Şehir: Adana

AK Partili Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Burhanettin Bulut hakkında tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Bulut, dün Adana Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonunun ardından Başkan Zeydan Karalar’a destek amacıyla Ankara’dan  Adana’ya gelip bir konuşma yapmıştı.

Konuşmasının bir bölümünde, “Eğer bir yolsuzluk aranıyorsa hemen yanı başımızda Yüreğir Belediyesi’ne gitsinler.” diyen Bulut’a, Kocaispir’den hem sert yanıt geldi hem de mahkeme yolu açıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir şunları söyledi:

Sayın Bulut bugüne kadar saygı duyduğum bir siyasetçi idi. Operasyon yapılan kendi partili belediye başkanını aklayıp paklamaya çalışırken başında bulunduğum belediyeyi zan altında bırakmaya kalkışması bu saygınlığına yakışmadı.

Belediyemiz her yıl hem Sayıştay hem de aralarında CHPlilerin de bulunduğu meclis üyelerimiz tarafından denetleniyor. Ayrıca özel bir Denetim firmasıyla anlaştım onlara da bu işi yaptırıyorum. Üç koldan denetlenen ve bundan sorunsuz çıkan bir belediyeyi hedef göstermesi hem suçtur hem de ahlaki değildir.

Elinde bilgi belge varsa bunu derhal savcılığa teslim etmesini bekliyorum. Aksi takdirde bugün kendisi hakkında yasal yollara başvurup tazminat davası açacağım. Öyle çamur at izi kalsın türünden konuşmalar yapmak kolay olmasa gerek” 

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com