Kazım Karadurak Amca Akrebe Meydan Okuyor

Kayıt Tarihi: 22 June 2021 Kategori: Yaşam, Şehir: Adana

Adana’nın Feke ilçesinde Akreplerle oynayan Kazım Karadurak, tarladan çıkardığı akreplerle oyun oynuyor, akrepleri eline alıp üzerinde gezdiriyor ama akrep onu sokmuyor.

İlçeye bağlı Paşalı Mahallesi'nde yaşayan 59 yaşındaki Kazım Karadurak aslında fırıncı, fırında ekmek işiyle uğraşan Karadurak boş zamanlarında köyün hemen dışında bulunan arılarının yanına gelerek arılarla uğraşıyor. Fırsat buldukça çocukluk yıllarına dönerek toprak altından çıkardığı akreplerle oyun oynayarak adeta insanların korkulu rüyası akreplere meydan okuyor.

Akrep Seni Sokmuyor mu sorusuna “Fırsat verirsen akrep sokar, ben akrebe fırsat vermediğim için akrep beni sokmuyor. Her şeyin bir ilmi var, rastgele avuçlarsan elbette sokar. Ama ben ilmi ile tutuyorum beni sokmuyor.

Çocukluğundan beri Akreplerle Oynadığını belirten Karadurak “Çocukluğumdan beri koyun güderken akreple oynardım, şimdilerde aklıma geldikçe arılarımın yanında akreplerle oynuyorum. Arı akrepten daha çok sokuyor. Yeni yetişen nesle akreple oynamamaları tavsiye ediyorum. Bu güne kadar beni çok akrep soktu ama sokan akrep mutlaka ölmüştür.

Doğa Üstü Bir Gücü Olmadığına Değinen Karadurak

Doğa üstü bir gücüm yok, Akrep beni soktuktan sonra bana etki etmiyor, 3,5 dakika sonra etkisi geçiyor. Hastaneye ve sağlık ocağına gitmiyorum. Aile büyüklerinde ve çocuklarında böyle bir durumları yok. birkaç tanesinin üzerime koydum sosyal medyaya attım, her taraftan arkadaşlar aramaya başladı, bazıları akrebin kuyruğunun kesik olabileceğini soruyor. Akrebin her şeyi tamam.” dedi.

 
Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com