Karataş için büyük bir şans: Necip Topuz

Kayıt Tarihi: 04 April 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Gazeteci Rifat Söylemez göreve geldiği günden bu yana Karataş halkının gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Necip Topuz’a ’İmar yoğunluğunu 5’e düşürerek depremde vatandaşlarının güvenliklerini önemsedin. Keşke seni diğer başkanlar örnek alsalar.’ diyerek yaptığı hizmetleri alkışladı.

Deprem öncesi ve sonrası yaptığı hizmetler ile Karataş'a efsane hizmetlerde bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz'a seslenen usta gazeteci Rifat Söylemez "Göreve geldiğin günden bu yana yaptığın tüm icraatlarını yakından takip ediyorum. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz sen Karataş için büyük bir şanssın. Keşke seni Adana'da diğer belediye başkanları da örnek alsalar." şeklinde konuştu.

DEPREM ZAMANI MUCİZELERİ YARATAN BAŞKAN

Kahramanmaraş ve Hatay depremleri sonrası mucizeleri yaratan başkan olarak hafızlarımızdaki yerini koruyon Necip Topuz için uygulamaya koyduğu konteyner kentler için konuşan Rifat Söylemez "Deprem zamanı mucizeleri yarattın. Türkiye'de ilk konteyner kenti bu bölgede faaliyete geçirdin. Zeydan başkanın şovunu yapıpta yarım bıraktığı konteyner kente inat sen halkının ve depremzede vatandaşların yanında oldun. Övgüler az sana Necip başkan. Başarıların daim olsun." dedi.

İMAR YOĞUNLUĞUNU ÖNCELİKLE 5 KATA DÜŞÜRDÜK

Karataş'ın imar yoğunluğunu 8 kattan 5 kata düşürdüğünü söyleyen Necip Topuz "1. derecede deprem riski taşıyan ilçemiz için yapılan araştırma raporu doğrultusunda 8 kat olan imar yoğunluğunu öncelikle 5 kata düşürdük. Sahil bölgesinde bu yoğunluğu 2 kata - 3 kata düşürdük. Bununla ilgili zemin etüdü uygulamalarımızı sıklaştırdık. Çevre şehircilik Müdürlüğü ile birlikte yol haritası oluşturduk. Halkımızın huzur ve güvenliği için belediyemiz olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com