Hesap Adamı Zeydan Karalar, yine borçlanma talep etti

Kayıt Tarihi: 13 June 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Zeydan Karalar’ın dün yarıda kestiği Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda konuşan Şehmus Uçar ’Hani hesap adamıydınız hani belediyeyi düzlüğe çıkarmıştınız!’ dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı Meclisi’nin ikinci oturumu bugün gerçekleşiyor. Toplantıyı Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik yönetiyor. 

Oturumda söz alan MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Şehmus Uçar, Başkan Zeydan Karalar’ı sözde demokrat olarak nitelendirerek ‘Dün bu kürsüden bize söz hakkı verilmediğini gördük. Bu da ispatıdır” dedi. 

Dün yarıda kalan mecliste Başkan Karalar’ın borçlanma yetkisi talebini gündeme getiren Uçar şöyle devam etti: 

“Hani hesap adamıydınız hani belediyeyi düzlüğe çıkarmıştınız! Borçlanmayı belediye personelinin alacaklarının ödenmesi ve asfalt hizmeti için talep ediyorsunuz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak 25 milyon liralık asfalt hizmetini gerçekleştiremiyorsanız o koltukta oturmayın bırakın gidin. 

Bu arada borçlanma yetkisi talebinin perde arkasına bakarsak belediye kaynaklarının Cumhurbaşkanlığı seçimi için kullanılmış olma ihtimali de söz konusu. 

Benim bu paranın önümüzdeki yerel seçimlere dönük olarak kullanılacağına dair endişelerim var.”

CHP’li Serdar Seyhan ise her belediyede olduğu gibi Adana Büyükşehir Belediyesi'nde de bazen imkanların yetemeyeceğini bu nedenle borçlanma yetkisi talebi yapılabileceğini ileri sürdü. 

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com