CHP Adana’da Nabız Yokladı! Soner mi Zeydan mı?

Kayıt Tarihi: 20 November 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Son zamanlarda yerel seçim atmosferi, Türkiye’nin önemli büyükşehirlerinde gerçekleştirilen anket çalışmalarıyla daha da ısınıyor. Dİ-EN Araştırma Şirketi, Adana, Ankara ve İstanbul’da kapsamlı bir yerel seçim anketi düzenleyerek, şehirlerin siyasi nabzını tuttu.

Bu anket, yüz yüze görüşme metodu ile gerçekleştirildi. Yaş, cinsiyet, eğitim ve gelir seviyesi gibi kritik faktörlere özel kotalar uygulanarak zenginleştirildi. Saha çalışması, veri analizi ve raporlaması ise Dİ-EN Araştırma Şirketi tarafından titizlikle gerçekleştirildi.

Ankara'da Mansur Yavaş'ın güçlü rakibi Turgut Altınok'un yükselişi, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun istikrarlı duruşu ve Adana'da halkın değişim talepleri, bu yerel seçim anketinin dikkat çeken başlıkları arasında. Detaylı sonuçlar, Türkiye'nin siyasi sahnesindeki yerel dinamiklere ışık tutuyor.

Adana'da Değişim İsteyenlerin Gözü Soner Çetin'de:

Adana'da gerçekleştirilen ankette, halkın büyük bir çoğunluğunun değişim istediği belirlendi. Mevcut belediye başkanı Zeydan Karalar'a alternatif olarak öne çıkan isim ise Soner Çetin oldu. Bu durum, Adana'da siyasi dinamiklerde olası bir değişimin sinyallerini veriyor.

 

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com