Başkan Kanlı: Başbuğ’un evlatları biziz

Kayıt Tarihi: 13 April 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Başbuğ Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in İYİ Parti’nin milletvekili listesine yazılması hakkında ilk kez konuştu.

Kilithaber.com / Özel

Radyo Turan ve Çukurova seçimlere sayılı günler kala siyasileri canlı yayın konuğu almaya devam ediyor. Siyasetin "e" Hali isimli program ile Esma Doruk'un misafiri MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı oldu.

BAŞBUĞUN EMANETİ BİZDEDİR

İYİ Parti 28. Dönem Miletvekili seçimleri için YSK'ya teslim ettiği listede Adana 1. sıra adayı olarak Ayyüce Türkeş ismini yazdı. Bu isim polemikleri de beraberinde getirdi. MHP camiasının Adana uç beyi Yusuf Kanlı yaşanan bu durum karşısında "Emanet bizdedir. Başka evlat aramaya gerek yoktur. Hanımefendiyi yolda görsek tanımayaız. Partiyle alakası yoktur. Amerika'dan gelmiş soyadı Türkeş olan başbuğumuzun kızıdır. Alparslan Türkeş bizim liderimiz ve babamızdır. Bizim ona can borcumuz vardır. Gerçek evlatları davasına sahip çıkan biziz. Onun evlatları Muharrem Varlı'dır. Ayşe Sibel Ersoy'dur. Mustafa İzgioğlu'dur" diyerek partisinin ona karşı bakış açısını dile getirdi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com